Krvavý Bloodborne za krev v Dánsku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krvavý Bloodborne za krev v Dánsku

Krvavý Bloodborne za krev v Dánsku

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

18. 3. 2015 15:21 5
Reklama

Hry sem tam poslouží i dobré věci, než jenom nezřízené zábavě. Jako třeba teď v Dánsku. Tamní pobočka Sony, respektive divize PlayStationu, se totiž dohodla s dánskou krevní bankou GivBlod na zajímavé promo akci. Za každé darování krve zde totiž dostanete zdarma hru Bloodborne!

Celá akce proběhne příští pondělí, což je přesně čtyři dny předtím, než hra oficiálně vyjde. Pro dánské hráče to znamená, že si odnesou nejen dobrý pocit z toho, že jejich krev může někomu zachránit život, ale také dlouho očekávanou hru, ke které se dostanou dříve, než většina populace.

Samozřejmě nejde o věc, která se pořádá jen tak pro nic za nic, i když už jenom akt darování krve je jistě záslužný, ale hlavně má posloužit jako upozornění na to, že v dánských krevních bankách dochází krev od mladých mužů, kteří se k jehlám zrovna nehrnou. 

I u nás máme velký problém s novou krví v bankách a krevní plazmou. Pokud jen trochu můžete, běžte darovat krev pro dobrou věc, i když za to u nás zrovna Bloodborne nedostanete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama