Kopa výzev, modifikátorů i arén. Sifu na závěr podpory láká na jednu ze svých nejobsáhlejších aktualizací
i Zdroj: Sloclap
Novinka Kopa výzev, modifikátorů i arén. Sifu na závěr podpory láká na jednu ze svých nejobsáhlejších aktualizací

Kopa výzev, modifikátorů i arén. Sifu na závěr podpory láká na jednu ze svých nejobsáhlejších aktualizací

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 7. 2023 09:05

Zhruba rok a půl poté, co vývojářské studio Sloclap vydalo svou bojovku Sifu, přichází čas na poslední update. Nový trailer láká na závěrečnou aktualizaci, kde se setkáme s novými bojovými výzvami a také arénami. Trailer ukazuje všechny novinky, které byly do hry Sifu od jejího loňského vydání přidány, včetně možnosti volby obtížnosti a arén, a na závěr naznačuje, co můžeme očekávat příště.

Reklama

  • Sifu se s druhým rokem podpory chystá na svůj poslední velký update
  • Nová aktualizace přinese arény, oblečky, výzvy i nové modifikátory boje
  • K jejímu přidání do hry dojde někdy během letošního září

Více než na přínos nových funkcí bychom však tentokrát měli připravit na posílení stávající nabídky. Ačkoli totiž update ještě nemá pevné datum vydání, víme, že v již toto září nabídne 2 nové obleky, 6 příběhem inspirovaných arén, 27 cheatů a modifikátorů a dalších 75 výzev navrch 45 výzev, které obsáhla již první větší aktualizace. 

Sloclap navíc dále upřesnili, že tyto výzvy budou opravdu nové, a nikoli jen úprava starých. Bez ohledu na to však také vypichují, že půjde o vůbec nejtěžší výzvy a arény celé hry, což je i vzhledem k náročnosti původního konceptu opravdu mírně děsivé, pokud se chcete ke hře vrátit.

Některé z těchto arén byly přímo ukázány i v novém traileru. Vidět zde můžete například obytný dům, který byl zjevně inspirován začátkem hry; taneční klub, který pochází z druhé úrovně; nebo muzeum ze třetí. Stejně jako odlišné arény, které takto přišly v devíti různých verzích už letos v březnu, budou tak i tyto znovu místa, v nichž bojujete proti stupňujícím se vlnám nepřátel, abyste dosáhli co nejlepšího skore.

Nad rámec toho trailer už většinou jen opakuje všechny novinky, kterých se titul dočkal od vydání v únoru 2022. Sloclap tak např. předkládá, že hra dostala 12 bonusových oblečků, 70 modifikátorů, systém nastavení obtížnosti, nový systém bodování, detailnější tréninkový režim, editor opakování scén a také různé bojové zkoušky zmíněné výše.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama