Konkurence pro The Sims se opět odkládá. Life by You v červnu nedorazí
i Zdroj: Paradox Interactive / Paradox Tectonic
Life by You Novinka Konkurence pro The Sims se opět odkládá. Life by You v červnu nedorazí

Konkurence pro The Sims se opět odkládá. Life by You v červnu nedorazí

David Bernard

David Bernard

21. 5. 2024 15:00 1

Pokud jste v kalendáři měli zakroužkováno datum 4. června a těšili se na vydání předběžného přístupu do hry Life by You, kterou mnozí považují za přímou konkurenci pro kultovní sérii The Sims, pravděpodobně budete zklamáni. Titul byl totiž opět odložen.

Reklama

  • Life by You se opět odkládá
  • Autoři potřebují více času
  • Předběžný přístup do hry měl dorazit 4. června
  • Jedná se o třetí odklad
  • K situaci se vyjádřil Mattias Lilja, zástupce CEO společnosti Paradox Interactive

Společnost Paradox Interactive oznámila další odklad hry Life by You. Simulátor lidského života, který mnozí považují za přímou konkurenci pro kultovní sérii The Sims, měl po několika předešlých odkladech v červnu dorazit do předběžného přístupu. Na hře pracuje studio Paradox Tectonic a původně se počítalo s vydáním během loňského září. Pouhé dva týdny před novým vydáním ale došlo k již třetímu posunu, a to ze 4. června na neurčito. Mattias Lilja, zástupce CEO společnosti Paradox Interactive, se k situaci vyjádřil pomocí oficiálního prohlášení.

Po dlouhém zvažování s politováním oznamujeme, že jsme se rozhodli ustoupit od plánovaného data vydání předběžného přístupu Life by You, které bylo stanoveno na 4. června 2024. Nebylo to snadné rozhodnutí, a to zejména proto, že chápeme očekávání a vzrušení, které mnoho hráčů v souvislosti se hrou má. Domníváme se však, že je zapotřebí více času na vývoj. I když bychom se raději zavázali k novému časovému rozmezí vydání, věříme, že je zdrženlivost prozíravějším řešením. Zatímco plánujeme další kroky, nechceme se zavazovat k novému datu, jehož dodržení nemůžeme zaručit. Více informací poskytneme co nejdříve. Do té doby vám chceme upřímně poděkovat za vaši pokračující podporu a trpělivost,” nechal se slyšet Mattias Lilja.

Předběžný přistup hry Life by You tudíž nemá nové datum vydání. Titul dorazí na PC.

Life by You se odkládá. Alternativa k sérii The Sims dostane lepší grafiku
i Zdroj: Paradox Tectonic / Paradox Interactive

Life by You se odkládá. Alternativa k sérii The Sims dostane lepší grafiku

V březnu vyšlo najevo, že se připravuje vyzyvatel populární série The Sims v podobě Life by You. V září se měly otevřít…

27. 7. 2023 08:39
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama