Konec jedné éry. Sedmá sezóna v Battlefield 2042 bude poslední
i Zdroj: Electronic Arts
Battlefield 2042 Novinka Konec jedné éry. Sedmá sezóna v Battlefield 2042 bude poslední

Konec jedné éry. Sedmá sezóna v Battlefield 2042 bude poslední

Dominik Tománek

Dominik Tománek

10. 4. 2024 15:00

Sezóna Turning Point v Battlefield 2042 bude poslední. Na vývoji nového dílu série se pak bude podílet studio EA Motive, které stojí za předělávkou Dead Space.

Reklama

  • Electronic Arts potvrdili, že sedmá sezóna bude poslední
  • Chtějí se totiž soustředit na budoucnost
  • K vývoji nového dílu se připojuje studio Motive

Společnosti Electronic Arts a DICE oznámily, že současná sedmá sezóna v Battlefield 2042 bude poslední, kterou multiplayerová střílečka dostane. Battlefield 2042 tak končí svou dlouhou cestu, které předcházelo velmi nešťastné vydání. Postupem času se sice povedlo tvůrcům udělat ji hratelnou, ale už i v EA pochopili, že je čas posunout se dál. 

Poslední sezóna Turning point vyšla v polovině března a přinesla do hry několik nových map, režimů a zbraní, ale všechno jednou končí. Do hry nicméně budou stále přibývat nové eventy a výzvy, jen už hráči nemají očekávat větší nálož novinek. 

Víme, že tato zpráva může být zklamáním.  Když jsme se však podívali budoucnost série, bylo nám jasné, že je čas přesunout naše zdroje a soustředit se plně na to, co přijde příště.

Společně s koncem, ale oznámili i začátek. Na tvorbě „Battlefieldu 6“ se totiž bude podílet studio EA Motive, které je zodpovědné za nedávný remake Dead Space. Na tomto projektu pracuje hned několik studií, včetně DICE, Criterion a Ripple Effect, což z něj činí jeden z největších vývojových projektů pro Battlefield vůbec. Studia se prý pokoušejí vytvořit vlastní vesmír série Battlefield. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama