Konami potichu vydalo betaverzi nového ročníku PES. Testuje připojení k serverům
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami potichu vydalo betaverzi nového ročníku PES. Testuje připojení k serverům

Konami potichu vydalo betaverzi nového ročníku PES. Testuje připojení k serverům

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 6. 2021 12:57

Tak trochu překvapivě se na digitálních obchodech Xboxu a PlayStationu objevila fotbalová novinka od Konami. Nejde o nový ročník PES, ale o jeho technologický test. Titul s elegantním názvem New Football Game Online Performance Test si můžete zahrát i vy a nepotřebujete k tomu předplatné Xbox Live Gold nebo PlayStation Network.

Reklama

  • Konami potichu vydalo betaverzi nového PES
  • Především testuje online funkce
  • Ukazuje, jak vypadá fotbal v Unreal Enginu
  • Stahovat ji můžete na všech platformách kromě PC až do 8. července

Novinka běží na konzolích aktuální i předchozí generace a bude dostupná až do 8. července. Dostupné jsou čtyři kluby - Manchester United, Juventus, Bayern Mnichov a Barcelona. Betaverze také ukazuje, jak virtuální fotbal vypadá v podání Unreal Enginu, na který Konami pro letošní rok přešlo. Studio na druhou stranu upozorňuje na to, že má New Football Game Online Performance Test pouze testovat, co vydrží servery a jak funguje připojování k síti. Hratelnost, grafika, animace a další prvky hry jsou ve vývoji a nemusí vůbec reflektovat konečný stav při vydání hry. Což je ostatně vidět i na záběrech, které skutečně neohromí.

Ostatně hře zatím chybí podrobnější menu nebo třeba komentář. Na druhou stranu je na stadionu pronikavě slyšet virtuální hlasatel. Oproti minulým letům došlo například k úpravě ovládání, které je podobnější konkurenční sérii FIFA. Jeden ze zápasů si můžete prohlédnout ve videu výše.

Podezřelé je to, že na novinku Konami žádným způsobem neupozorňuje, dokonce se zmínka neobjevila ani na sociálních sítích. Kdy se dočkáme plné verze zatím nevíme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama