Kolik stojí příslušenství a hry pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolik stojí příslušenství a hry pro Switch

Kolik stojí příslušenství a hry pro Switch

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 1. 2017 12:27 11
Reklama

Vzhledem k tomu, že Switch představuje hybrid klasické a přenosné konzole, logicky se určitě bude mnoho z vás zajímat o to, na kolik vás přijdou hry a další příslušenství. Pro někoho, kdo by o novince uvažoval jako o doplňkové herní platformě, to může být rozhodující údaj. Naštěstí už to není tajemství.

Jako vždy ceny her nebudou samozřejmě jednotné, ale obvykle se budou patrně pohybovat okolo 60 dolarů. I když už teď se mezi nimi najde i jedna za padesát. Nečekejte tedy žádnou nižší cenovku s ohledem na to, že byste mohli považovat Switch za mobilní platformu.

Party hříčka 1-2 Switch vás sice podle oficiálního obchodu přijde na 50 dolarů, ale zbytek naceněných titulů už je za klasických 60. Plat to pro Arms (nezasloužily by si taky nižší cenu?), Mario Kart 8 Deluxe i novou Zeldu. Když už je řeč o Breath of the Wild, speciální edice bude stát 100 dolarů a master edice pak 130 dolarů.

Nejede však jen o hry, ale také o rozšiřující periferie. K samotné konzoli za 299 dolarů, jejíž balení jsme si důkladně představili už ráno v souhrnu z tiskové konference, si budete moci dokoupit Pro Controller za 70 dolarů, další pár Joy-Conů za 80 dolarů a dokonce i levý, nebo pravý Joy-Con zvlášť. Separátně se budou prodávat po padesáti dolarech, což je docela raketa. Obecně ovladače nejsou zrovna nejlevnější.

V nabídce je ale třeba i náhradní, respektive sekundární dokovací stanice za 90 dolarů. Větší lidovka je pak hned dvojice volantů za 15 dolarů, nicméně když uvážíte, že jde jen o kus plastu po vzoru podobného kola k Wii, kam musíte zasadit Joy-Con…

Pokud by vám standardní skládací Switch ovladač složený z Joy-Conů nevyhovoval a nechtěli byste hned investovat do Pro Controlleru, máte ještě jednu možnost. Za 30 dolarů se bude prodávat Joy-Con Charging Grip, který vylepší standardní sestavu o “berany”, díky nimž bude výsledný gamepad více připomínat a držet se spíš jako třeba DualShock 4. Navíc lze díky němu při hraní Joy-Cony i nabíjet.

Jestli vám smíme radit, raději si nic z toho nerozbijte. Pro náhradní kousky budete muset sáhnout pořádně hluboko do kapsy. Příslušenství můžete prostudovat na obrázcích v galerii a stejně tak samotnou konzoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama