Konkurence pro Metal Gear? Kodžima se vrací ke kořenům, tvoří špionážní akci Physint
i Zdroj: PlayStation
Novinka Konkurence pro Metal Gear? Kodžima se vrací ke kořenům, tvoří špionážní akci Physint

Konkurence pro Metal Gear? Kodžima se vrací ke kořenům, tvoří špionážní akci Physint

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1. 2. 2024 17:30 6

V rámci pravidelné akce State of Play se kromě Death Stranding 2 pochlubil Hideo Kodžima i novou špionážní hrou Physint, kterou připraví společně se Sony.

Reklama

  • V rámci State of Play oznámil Kodžima novou hru Physint
  • Vývoj má začít až po vydání Death Stranding 2 
  • Má jít o zážitek, který bude bořit hranice mezi filmem a hrou

Legendární herní tvůrce Hideo Kodžima má evidentně rozkročeno do všech stran. Během letošních The Game Awards představil projekt Overdose, který připravuje společně a exkluzivně s Xboxem. Death Stranding 2 zatím vypadá na exkluzivitu pro PS5. Nový projekt Physint pak připravuje společně se Sony. Kojima oznámil svou novou stealth akci poté, co během State of Play představil trailer z Death Stranding 2, který potvrdil, že hra vyjde v roce 2025. Hra s pracovním názvem Physint je popisována jako akční špionážní hra nové generace. Vývoj by měl začít až po vydání Death Stranding 2. Je tedy dost pravděpodobné, že se Physint objeví až na případné PS6. 

„Jsem přesvědčen, že tento titul bude vyvrcholením mé práce," říka o hře Kodžima. Konkrétní informace o tom, o čem Physint bude, nebyly během State of Play vůbec řečeny. Kodžima ale prý plánuje k tvorbě plánuje využít špičkové technologie a talenty z celého světa. „Doufáme, že tímto titulem překonáme bariéry mezi filmem a videohrami,“ řekl ke konci. 

Srovnání s Metal Gear Solid se v tomto případě nabízí prakticky samo. Je tedy otázkou času, jestli by se měli v Konami začít bát „konkurence“. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama