Kodžima představuje novou hru OD. Společně s oscarovým režisérem a Xboxem
i Zdroj: Kojima Productions
OD Novinka Kodžima představuje novou hru OD. Společně s oscarovým režisérem a Xboxem

Kodžima představuje novou hru OD. Společně s oscarovým režisérem a Xboxem

Dominik Tománek

Dominik Tománek

8. 12. 2023 03:38

Fanoušci Kojima Productions se konečně dočkali nové hororové hry. Ve spolupráci s režisérem Jordanem Peelem a hereckými hvězdami si v OD chystá záhadnou jízdu.

Reklama

  • Kodžima představil novou survival horor hru s kryptickým teaserem
  • Na hře spolupracuje s režisérem Jordanem Peelem
  • Do budoucna se mají oznámit i další zvučná jména

Ve čtvrtek večer na předávání cen The Game Awards vystoupil Kodžima na pódium, aby odhalil OD (Overdose), zbrusu novou hororovou hru, v níž si zahrají Sophia Lillis, Hunter Schafer a Udo Kier. Ačkoli se dříve hovořilo o tom, že ve hře bude hrát Margaret Qualley, herečka, s níž Kodžima spolupracoval na Death Stranding, v traileru se ale neobjevila. OD, které během letních úniků říkalo Overdose, je údajně survival hororem z pohledu třetí osoby. Kodžima je byl však klasicky skoupý na slovo ohledně toho, co jeho záhadný teaser vlastně teasuje. 

Celá ukázka působí velmi kryptickým dojmem a je jasné, že nám Kodžima opět nedá nic zadarmo. Zatím je však jasné, že OD bude vznika ve spolupráci s oscarovým režisérem Jordanem Peelem, který má za sebou film jako Get Out, Us nebo poslední Nope. Bez pochyb je i spolupráce s Xboxem. 

Datum vydání zatím není známé, ale očekávejte prý máme očekávat další odhalení. Včetně dalších spolupracovníků. Podle Kodžimy není Peele jediným zvučným jménem, které se na projektu podílí. Na pohlcujícím hybridu s Kodžimou spolupracují další „legendy“, tým, který nazval „The Avengers“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama