Knucklese v druhém filmovém Sonicovi ztvární Idris Elba
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Knucklese v druhém filmovém Sonicovi ztvární Idris Elba

Knucklese v druhém filmovém Sonicovi ztvární Idris Elba

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 8. 2021 10:28

Po zhlédnutí potitulkové scény prvního filmového Sonica bylo jasné, že se řady antropomorfních zvířat na filmovém plátně brzy rozšíří o další staré známé. Ústředního modrého ježka doplnil ještě v jedničce žlutý Tails. Z fotografií z natáčení druhého dílu pak vyplynulo, že se k partě přidá i červená ježura Knuckles. Teď navíc víme, že se v její roli představí hvězdný Idris Elba.

Reklama

  • Idris Elba v Sonic the Hedgehog 2 ztvární Knucklese
  • Potvrdil to na svém Twitteru

Velmi charismatický britský herec se proslavil rolí detektiva Luthera ve stejnojmenné kriminální sérii BBC, několikrát zopakoval roli Heimdalla v komiksově filmovém světě Marvelu a vyzkoušel si i pozici záporáka v spin-offu Rychle a zběsile Hobbs a Shaw. Naposledy ho mohli fanoušci vidět v roli Bloodsporta v čerstvém pokračování komiksovky Suicide Squad. I s dabingem animovaných postav už má bohaté zkušenosti, hlas propůjčil hrdinům v Hledá se Dory nebo Zootropolis: Město zvířat.

Angažmá v druhém Sonicovi herec potvrdil na svých sociálních sítích.

Vedle Elby své role zopakují i Ben Schwartz (Sonic), Jim Carrey (Eggman/Robotnik), James Marsden (šerif Tom) a další. Premiéra filmu, který dostal prostý název Sonic The Hedgehog 2 (v české distribuci pravděpodobně Ježek Sonic 2) je naplánovaná na 8. dubna příštího roku. Natáčení v současnosti probíhá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama