Knockout City vysvětluje pravidla hry
i Zdroj: Velan Studios
Novinka Knockout City vysvětluje pravidla hry

Knockout City vysvětluje pravidla hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 3. 2021 08:17

V polovině února nás překvapilo oznámení Knockout City. Sportovní kousek by se dal označit jako moderní vybíjená, hráči ostatně používají vskutku neobvyklé míče, u nichž nikdy nevíte, co od nich čekat. Velan Studios v dalším traileru blíže vysvětlují pravidla hry.

Reklama

Ukázka vysvětluje i samotné základy. Ty jsou opravdu jednoduché, stačí sebrat míč a trefit protivníka. Pokud na vás naopak někdo míří, je dobré včas uhnout, případně rychle zkrátit vzdálenost a soupeře o míč obrat.

Když si osvojíte pokročilejší techniky, můžete si s míčem více pohrát a dát mu třeba faleš. Nepostradatelnou technikou je naznačování střel, což soupeře trochu rozhodí a donutí k chybě. Jak ale autoři dodávají, Knockout City je hlavně týmovou hrou. Teprve souhra s parťáky posouvá zážitek na tu správnou úroveň.

 

 

Ve hře se navíc můžete pohybovat pomocí gliderů, jen si musíte dát pozor na zbloudilé míče. Samozřejmostí jsou pak široké možnosti v rámci úpravy postav skrze hadříky poslední módy a stylové doplňky.

Knockout City vyjde 21. května na konzolích PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a také na PC. Hru si však můžete vyzkoušet ještě dříve, od 2. do 4. dubna se totiž uskuteční uzavřený betatest, do něj je stále možné se přihlásit na těchto stránkách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama