King Kong už má datum vydání. Svůj řev nám předvede před příchodem Spider-Mana 2
i Zdroj: GameMill Entertainment
Novinka King Kong už má datum vydání. Svůj řev nám předvede před příchodem Spider-Mana 2

King Kong už má datum vydání. Svůj řev nám předvede před příchodem Spider-Mana 2

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

31. 8. 2023 10:30

Letos oznámená hra s King Kongem dostává své datum vydání. Skull Island: Rise of Kong, které se dosud předvedlo jen v nepříliš přesvědčivé ukázce a o nic hezčích obrázcích, vejde na trh 17. října, tedy ve slíbeném podzimu. Titul tehdy vyjde na PC, Xbox One, Xbox Series, PS4, PS5 a Nintendo Switch.

Reklama

  • Skull Island: Rise of Kong vyjde podle nového traileru 17. října
  • Hra se chystá na PC, Xbox One, Xbox Series, PS4, PS5 a Switch
  • Zahrajeme si v ní za dospívajícího King Konga, který se mstí

Nové oznámení provází i další video, které líčí stručnou historii Ostrova lebek. V rámci asi minutové ukázky se nám v první půlce nejdříve naskytne pohled na tradovanou legendu o monstrech, které bájný ostrov obývají, načež v druhé vidíme i záběry z gameplaye.

Ten, jak už bylo potvrzeno při oznámení hry, sestává ze dvou hlavních prvků, které tvoří boj a průzkum. Kong, za kterého si v rámci 5 až 6 hodin kampaně zahrajeme při honu za pomstou svých rodičů, bude svět překonávat vertikálně i horizontálně. Bude moci šplhat po okolní révě, která bude ve světě umístněná v předem daných místech; navštěvovat částí džunglí a jeskyní až po bažinatá údolí a hory; a také bojovat za užití svých pěstí.

V tomto ohledu bude hra i přes jinak konfliktní kvality grafiky asi nejvíc doma. Kong dokáže totiž během boje nejen slepě mlátit, jak je mu také vlastní, ale i rozpoutat silná komba, kdy může třeba vypustit svůj charakteristický řev, jímž pošle nepřátele do vzduchu.

Na jiných místech je pak zmíněno, že hra nabídne také dvě edice, z nichž budete moci vybírat. První z nich, standardní čili běžná, bude prodávána za sníženou cenu 40 dolarů, kdy nabídne jen samotnou hru. A druhou bude Colossal, která bude stát 50 dolarů. 

Ta obsahuje už i dodatečné bonusy, které přináší obsah do samotné hry. Mezi ně se zařadí 8 exkluzivních efektů filmového zrnění, do kterých patří např. i efekt rudého filtru napodobující hrdinovu zuřivost a vzhled klasických filmů z let 1933 a 1970. 

Následně tu bude balíček s 8 různými variantami zbarvení pro samotného Konga. Ty budou měnit barvu jeho srsti a zbytku jeho těla, ale jinak nebudou mít žádný efekt na samotné hraní, takže půjde o čistě kosmetický doplněk.

Dále tu máme bonusový režim boss-rush, který mimo hlavní kampaň umožní odděleně porazit všechny titány Ostrova lebek, jež za hru potkáme. A konečně, poslední bonus, balíček ze zákulisí vývoje, kdy dostanete galerii artworků a také orchestrální soundtrack.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama