Do Grand Finále postupuje z prvního místa JamesBony (Sparta eSports) s 36 body, druhý Huhnak (Entropiq) s 33 body, třetí T9Laky (FC Viktoria Plzeň) a s 31 body Ritzy (Sigma esports) ze čtvrtého místa.

Poprvé a naposledy

Huhnak by po páté kvalifikaci mohl s úsměvem na tváři pronést: "Kdo se směje první, ten se směje i jako poslední." Hráč z Entropiq totiž zopakoval svůj úspěch, který se mu podařil hned v prvním kole, a odnesl si 12 bodů poté, co nekompromisně porazil T9Lakyho 4:0. Nicméně oba gameři díky tomuto úspěchu pořádně zamíchali s výslednou podobou žebříčku a umístili se v postupující TOP 4.

Boj o třetí místo v kvalifikaci svedli Ritzy a JamesBony, kteří se po většinu času přeli o vedení v žebříčku. Úspěšněji z duelu vyšel sparťanský reprezentant a velmi těsnou výhrou 2:1 si upevnil vedení v žebříčku. Ritzyho tahle prohra stála ztrátu dvou míst, a tak do Grand Finále pokračuje ze 4. pozice.

Grand Finále o 50 000 Kč se odehraje 24. října přímo v pražském Grunex studiu, a to za přítomnosti kamer, které budou vše živě vysílat na twitch.tv/czctv.

Kdo postupuje z kvalifikace Big Shock! FIFA?
i Zdroj: Hrej.cz

Grand Finále nabídne vysoké prizemoney

Neuvěřitelných 50 000 Kč si mezi sebe rozdělí Grand Finalisté v offline klání v profesionálním Grunex esport studiu, které bude vysílané živě na twitch.tv/czctv.

  • 1. místo: 25 000 Kč
  • 2. místo: 15 000 Kč
  • 3. místo: 7 000 Kč
  • 4. místo: 3 000 Kč

Souboj komunit v Superfinále

V Superfinále se rozhodne, zda jsou lepší FIFA či NHL hráči. V několika zábavných disciplínách poměří své síly vítězové Grand Finále FIFA a NHL spolu s profesionálními gamery Janem "TheJohny" Hradilem a Romanem "Blade" Pilným, a taky s rapperem Refewem a vodní slalomářkou Terezou Fišerovou. Celé Superfinálové klání budete moci sledovat živě na twitch.tv/czctv.

Kdo postupuje z kvalifikace Big Shock! FIFA?
i Zdroj: Hrej.cz