Katastrofální Babylon’s Fall v únoru příštího roku definitivně vypne servery
i Zdroj: Square Enix / PlatinumGames
Babylon’s Fall Novinka Katastrofální Babylon’s Fall v únoru příštího roku definitivně vypne servery

Katastrofální Babylon’s Fall v únoru příštího roku definitivně vypne servery

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 9. 2022 14:14 1

Velmi nepovedené akční RPG Babylon’s Fall studií Square Enix a Platinum Games velmi rychle zavře krám. Téměř na den přesně rok po vydání totiž studia ukončí podporu titulu. Ten měl přitom fungovat dlouhá léta jako atraktivní live-service projekt. Už nyní hra zmizela z obchodů všech platforem.

Reklama

  • Mizerně hodnocené RPG Babylon's Fall se nedožije ani svých prvních narozenin
  • Po necelém roce, v únoru příštího roku, budou vypnuty jeho služby

“S touhou dodat úžasné online multiplayerové akční RPG zasazené do propracovaného high fantasy světa jsme hru spustili ve čtvrtek 3. března 2022 a pokračovali ve vývoji. Bohužel musíme s hlubokou lítostí oznámit, že služby hry ukončujeme v úterý 28. února 2023,” oznámili autoři v oficiální zprávě. Společně s tím tvůrci ruší všechny plánované aktualizace. Podle plánu ale doběhnou aktuální sezóny, s tím že druhá sezóna skončí 29. listopadu a ve stejný den vypukne ta vůbec poslední.

Do obou už se ale noví hráči nezapojí. Na všech platformách byl pozastaven prodej a od konce února bude Babylon’s Fall nehratelný.

I přes ambiciózní plány se po vydání potýkal s velmi tvrdou kritikou a prakticky okamžitě přišel o celou hráčskou základnu. I když vydavatel avizoval, že chce situaci zvrátit příkladnou péčí a aktualizacemi, zřejmě musel plány změnit a uznal, že bude úplně uzavření lepším řešením.

Pro hrstku věrných hráčů chystají autoři pár posledních eventů a dárků.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama