Justin Roiland byl zbaven viny. Na High on Life však již spolupracovat nebude
i Zdroj: Rachel Lovinger / Flickr
Kuriozity Novinka Justin Roiland byl zbaven viny. Na High on Life však již spolupracovat nebude

Justin Roiland byl zbaven viny. Na High on Life však již spolupracovat nebude

Jakub Fišer

Jakub Fišer

23. 3. 2023 12:00 2

Tvůrce seriálu Rick a Morty a herní vývojář studia Squanch Games byl soudem v Orange Country zbaven viny za předchozí nařčení z domácího násilí. Toho se měl dopustit na své bývalé přítelkyni.

Reklama

  • Justin Roiland byl zproštěn obvinění z důvodu nedostatku důkazů
  • Jeho kariéra bohužel i tak doznala významné trhliny

Turbulentní období má za sebou Justin Roiland, autor animovaného seriálového hitu Rick a Morty. Videoherní fanoušci ho mohou znát také jako zakladatele studia Squanch Games a spoluautora šílené střílečky High on Life.

V lednu byl s Roilandem veden soudní spor, protože měl údajně ubližovat své někdejší přítelkyni. Roiland se přiznal k jednomu obvinění z domácího násilí s tělesným zraněním a k jednomu obvinění z nedobrovolného věznění blízké osoby.

Druhé soudní slyšení mělo být naplánováno na 27. dubna, soud v Orange Country nicméně zbavil Justina Roilanda obvinění, protože neexistuje dostatečné množství důkazů proti jeho osobě.

Mezitím však Justin Roiland skončil jakožto spolupracovník firmy Adult Swim, která produkuje pořad Rick a Morty, ale také již nepracuje jako vývojář Squanch Games. Na dalších hrách tohoto studia se podílet nebude, stejně jako na dalším vývoji High on Life.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama