Jedeme! EA představují Need for Speed: Unbound s velmi výstřední komiksovou stylizací, vyjde v prosinci
i Zdroj: EA
Novinka Jedeme! EA představují Need for Speed: Unbound s velmi výstřední komiksovou stylizací, vyjde v prosinci

Jedeme! EA představují Need for Speed: Unbound s velmi výstřední komiksovou stylizací, vyjde v prosinci

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 10. 2022 16:30 1

Společnosti Criterion a Electronic Arts konečně oficiálně představily připravované pokračování série Need for Speed s podtitulem Unbound. Potvrdily tím dřívější spekulace, že hra tentokrát vsadí na animovanou stylizaci.

Reklama

  • EA oznamuje Need for Speed: Unbound
  • Nabídne streetartovou stylizaci a umělecké propojení s hiphopem a pouliční kulturou
  • Vyjde 2. prosince, vynechá starší generaci konzolí

Hra se i stylizací ještě více přibližuje undergroundové a pouliční kultuře plné industriálního tuningu, hip hopové hudby a specifického uměleckého stylu. Prim ale stále hrají auta a závodění. Tradičně se bude zápolit v klasických závodech, driftování, nebo při honičkách se strážci zákona. Auta ale popoženou i novinky jako je Burst Nitrous.

Oficiální popis napovídá, že se z předchozího Heat vrátí systém nebezpečí stoupajícího během noci. Kromě klasického vizuálního tuningu dle všeho nově auta vylepšíme i speciálními grafickými efekty a mluví se také o upravitelných vítězných pózách pro herní avatary. Na oficiálním webu mezitím můžete zkoumat herní mapu města Lakeshore a přilehlého okolí.

Úzce je s hrou spjat hudebník A$AP Rocky, který se objeví i přímo za volantem.

Tvůrci zveřejnili seznam vozidel, který obsahuje mix obyčejných pouličních strojů připravených pro výrazná vylepšení i drahých a vyladěných super a hypersportů. Seznam je na první pohled dost podobný tomu, na co jsme zvyklí z předchůdců. Tradičně se projedeme v široké nabídce Nissanů, Lamborghini, McLarenů, Fordů, BMW, Chevroletů a dalších. Nechybí ani Bugatti Chiron Sport nebo Ferrari LaFerrari. Příjemná je přítomnost Mitsubishi a Mazdy, ale bohužel stále absentují Toyoty. Legendární AE86 Trueno se tedy v animované podobě neobjeví.

Need for Speed: Unbound vychází 2. prosince letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series. O pár dní dříve, už 29. listopadu, vyrazí do ulic majitelé dražší edice Unbound Palace Edition.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama