Je to on? Zpráva zmiňuje dalšího herce, který pasuje do role Jasona z GTA 6
i Zdroj: Rockstar Games / Take-Two Interactive
Grand Theft Auto 6 Novinka Je to on? Zpráva zmiňuje dalšího herce, který pasuje do role Jasona z GTA 6

Je to on? Zpráva zmiňuje dalšího herce, který pasuje do role Jasona z GTA 6

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 4. 2024 08:00

Troy Baker sice nedávno odmítl, že by měl ztvárnit hlavní roli v GTA 6, trvalo ale jen pár dní, než se objevil další kandidát.

Reklama

  • Magazín Game Rant ukázal na dalšího herce, který by mohl ztvárnit hlavní roli v GTA 6
  • Je jím Gregory Connors, zkušený divadelní a filmový herec
  • V životopisu uvádí, že si zajistil hlavní roli v projektu od Rockstar Games

První trailer k městské akci GTA 6 leccos prozradil, amatérští detektivové z řad fanoušků našli v 90 vteřinách záběrů úctyhodné množství detailů. Jejich práce nicméně pokračuje, aktuálně probíhá pátrání po hercích, kteří se postarají o hlavní postavy.

Jedno je jisté – Troy Baker si v dalším veledíle z produkce Rockstar Games nezahraje. Mnozí jej sice považovali za horkého kandidáta na představitele Jasona, sám Baker však tento předpoklad dementoval v nedávném rozhovoru pro kanál The Movie Dweeb. 

Novinář zpochybňuje zprávu o možném odkladu GTA 6
i Zdroj: Rockstar Games / Take-Two Interactive

Novinář zpochybňuje zprávu o možném odkladu GTA 6

Redaktor magazínu Insider Gaming kontaktoval vývojáře v Rockstar Games, aby si ověřil zprávu ohledně potenciálního odkladu…

27. 3. 2024 08:00

Pozornost nyní přitahuje Američan Gregory Connors. Server Game Rant uvedl, že v redakci pečlivě prozkoumali jeho životopis, v němž našli jasnou stopu. Divadelní a filmový herec s více než desetiletou praxí v oboru v něm uvedl, že se mu podařilo získat jednu z hlavních voice-over rolí v projektu od Rockstar Games, jehož uvedení se plánuje na rok 2025. Nic jiného než GTA 6 zřejmě nepřichází v úvahu.

Za zmínku stojí také fakt, že hercův výčet rolí na portálu IMDB obsahuje hluché místo, v roce 2023 poprvé po více než pěti letech nebyl uveden v žádné známé mediální produkci. Zpráva serveru Game Rant uvádí, že vzhledem k časové ose vývoje GTA 6 se dá předpokládat, že právě v této době byla nahrávána velká část dabingu.

Redaktoři navíc měli možnost si poslechnout voice-over ukázku, z níž je patrné, že má herec poměrně široký repertoár. Jenže Jason toho v traileru příliš mnoho nenamluvil, takže nelze provést odpovídající porovnání. 

Nutno dodat, že nemusí jít nutně o roli Jasona. Zmíněná hlavní role by se mohla týkat i některého ze záporáků či jiné klíčové postavy v chystaném příběhu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama