Je libo tetování? Ukázka z The Last Case of Benedict Fox prezentuje herní mechanismy
i Zdroj: Rogue Games
Novinka Je libo tetování? Ukázka z The Last Case of Benedict Fox prezentuje herní mechanismy

Je libo tetování? Ukázka z The Last Case of Benedict Fox prezentuje herní mechanismy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 8. 2022 10:18

Metroidvania The Last Case of Benedict Fox se představila teprve nedávno, prostor dostala na Xbox & Bethesda Games Showcase. Autoři se nyní znovu hlásí o slovo s gameplay ukázkou.

Reklama

  • Záběry z The Last Case of Benedict Fox ukazují herní principy
  • Tetování odemknou nové dovednosti
  • U vetešníka lze zakoupit užitečné předměty, třeba paklíče

Hra udělá radost především milovníkům příběhů od H. P. Lovecrafta, právě jeho dílem se autoři ze studia Plot Twist silně inspirovali. Hlavním protagonistou je Benedict Fox, který se vydává na průzkum záhadného panského sídla, v němž řádí chapadlovité příšery.

Benedicta čeká jedno nemilé překvapení. Velmi brzy totiž najde tělo vlastního otce. Společnost mu naštěstí dělá jakýsi démon, s jehož pomocí může prozkoumat jeho myšlenky a zjistit, co se v polorozpadlé barabizně stalo. Bude ale muset vstoupit do alternativní reality zvané Limbo.

Nová ukázka přibližuje akční souboje, všimnou si můžete také spícího Golema. Benedict může navštívit zdejšího obchodníka s veteší, v jeho nabídce totiž najde užitečné předměty. Velmi bolestivé je pak odemykání nových dovedností, k nim se totiž dostane skrze speciální tetování.

The Last Case of Benedict Fox vyjde na jaře příštího roku na PC a na konzolích Xbox One a Xbox Series. Hned v den vydání se zařadí do nabídky služby Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama