Jaké hry letos hráči nejvíce opouštěli? Žebříčku vévodí Redfall
i Zdroj: Arkane
Redfall Novinka Jaké hry letos hráči nejvíce opouštěli? Žebříčku vévodí Redfall

Jaké hry letos hráči nejvíce opouštěli? Žebříčku vévodí Redfall

Dominik Tománek

Dominik Tománek

18. 12. 2023 18:00

Server HowLongToBeat zveřejnil statistiky nejopouštěnějších her letošního roku. „Nedařilo se” Redfall od Arkane, ale ani oblíbeným arkádovým závodům.

Reklama

Upíří co-op Redfall od Arkane to neměl jednoduché už od začátku. V kombinaci s bugy, slabým designem misí a map a nepříliš nadšenými prvními recenzemi byl Redfall odsouzen k neúspěchu. Nyní se podle nových údajů stal Redfall nejopouštěnější hrou celého roku. 

Recenze - Redfall je bohužel tuctová a nedotažená střílečka
i Zdroj: Arkane Studios / Bethesda Softworks

Recenze - Redfall je bohužel tuctová a nedotažená střílečka

2. 5. 2023 02:01
2

Upíři z vás rychle vysají všechnu krev. Redfall z vás rychle vysaje všechen zájem o další hraní

Na začátek je fér zmínit, že jde pouze o statistiky z webu HowLongToBeat, kam se hráči musí přihlásit a následně hru označit jako nedohranou. Rozhodně se tedy nejedná o oficiální statistiky platforem. I tak si ale můžete udělat přibližný obrázek o dohrávanosti her. Statistiky jsou navíc zkreslené tím, že většina her je součástí služby Game Pass. 

Na základě výsledků z HowLongToBeat odešlo od Redfall více lidí než od jakékoli jiné hry z roku 2023 - 18,6 % lidí, kteří Redfall začali hrát, oficiálně zaznamenalo, že hru nedohráli do konce. Ze hry odešlo také 15,9 % hráčů Minecraft Legends, 14,6 % hráčů z Forza Motorsport a 11,9 % hráčů Last Case of Benedict Fox. 

Vedle her jako Redfall, Minecraft Legends a Forza se v seznamu objevují také Wo Long Fallen Dynasty nebo Atomic Heart s mírou odchodu 9,5 %, a 8,3 %. Všechny tyto hry jsou zahrnuty v předplatném Game Pass, což naznačuje, že hráči mohou zkusit tituly, které jsou součástí předplatného. Tento fakt statistiky zkresluje. Díky předplatnému totiž můžete hru vyzkoušet bez dalších poplatků, a pokud vás nebude bavit, jednoduše od ní odejít. To se u přímo zakoupené hry dělá přeci jen trochu hůře. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama