Jak si dobře zahrát a neutratit ani korunu? Vybíráme mobilní hry, které jsou na omezenou dobu zdarma
i Zdroj: Hypernia
Mobilní hraní Novinka Jak si dobře zahrát a neutratit ani korunu? Vybíráme mobilní hry, které jsou na omezenou dobu zdarma

Jak si dobře zahrát a neutratit ani korunu? Vybíráme mobilní hry, které jsou na omezenou dobu zdarma

Jakub Fišer

Jakub Fišer

24. 11. 2022 10:10

Po čase se na Google Play a také na Apple App Store objevilo pár titulů, které jsou zdarma, ačkoliv v minulosti byly zpoplatněné. Určitě by byla škoda toho nevyužít – jde totiž o převážně pozitivně hodnocené mobilní tituly.

Reklama

  • V obchodech Google Play a App Store se objevila nová várka bezplatných her
  • RPG fanoušky zaujme Demon Hunter: Premium či Shadow of Death
  • Pro nenáročné hraní se zase bude hodit simulátor draka pro iPad

Demon Hunter: Premium

Demon Hunter není nic jiného než 2D rubačka s RPG prvky a košatým příběhem, ve kterém nechybí ani boj s hlavními bossy. Hra se ovládá pomocí softwarových tlačítek na pravé straně, nabízí poměrně nenáročnou, leč líbivou “gotickou” grafiku a kromě kampaně také online souboje s dalšími hráči. Původní cena 25 korun je minulostí, teď získáte Demon Hunter: Premium zdarma.

Shadow of Death: Dark Knight

Velmi podobný RPG titul, avšak mnohem rozvětvenější a s širším univerzem. Shadow of Death nabízí zážitek z pravé asijské rubačky, množství rozličných nepřátel i zbraní a dle hodnocení hráčů jde o zábavný mobilní titul. Z původní ceny 99 Kč hra spadla na nulu, takže by byla škoda ji alespoň nevyzkoušet.

Dragon Flight Simulator Games

Obě výše zmíněné hry byly na Google Play, dračí simulátor si však můžete zahrát exkluzivně na iPadu od Apple. Tvůrci o hře hovoří jako o nenáročném, leč dynamickém simulátoru draka. Sbíráte zkušenosti, vylepšujete, plníte úkoly a výzvy. Nic, co by vám vydrželo celou noc, ale do čekárny u zubaře ideální. Z původní ceny 249 Kč je 0 Kč, takže stahujte zdarma.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama