Jak si dobře zahrát a neutratit ani korunu? Tyhle tři hry na Android spadly s cenou na nulu
i Zdroj: Unsplash
Mobilní hraní Novinka Jak si dobře zahrát a neutratit ani korunu? Tyhle tři hry na Android spadly s cenou na nulu

Jak si dobře zahrát a neutratit ani korunu? Tyhle tři hry na Android spadly s cenou na nulu

Jakub Fišer

Jakub Fišer

2. 5. 2022 16:20

V obchodě Google Play můžete sehnat hodně zajímavé hry zcela zdarma, ale samozřejmě i za menší poplatek. Některé hry přitom mají standardní cenu, nicméně čas od času spadnou do 100% slevy. Na trio takových titulů se dnes podíváme.

Reklama

  • Stickman Legends: Shadow War je oblíbené RPG s více jak 10 miliony stažení
  • Neo Monsters vypadá jako alternativa k Pokémonům ze starých handheldů
  • Live or Die: Survival Pro se odehrává v post-apo světě zmítaném zombie nákazou

Stickman Legends: Shadow War

Opravdu kvalitních RPG titulů na mobilních operačních systémech není moc. Stickman Legends: Shadow War ale patří k výjimkám. Nabízí líbivou grafiku i hratelnost, nápadité útoky, zbraně a samozřejmě celou plejádu nepřátel.

Na začátku si vyberete jednoho z šesti bojovníků, každého z nich můžete vylepšovat a upravovat mu výstroj. Mějte na paměti, že každý využívá trochu odlišný styl boje (válečník s mečem, mág, lučištník a podobně). Na konci kola čeká boss, po jehož poražení si odemknete další postup hrou.

Jak si dobře zahrát a neutratit ani korunu? Tyhle tři hry na Android spadly s cenou na nulu
i Zdroj: Google Play / ZITGA

Uživatelé, kteří hru vyzkoušeli, chválí zábavnou hratelnost a frenetické akční sekvence s různými záblesky a efekty. Běžně stojí Stickman Legends: Shadow War 20,99 Kč, nicméně teď je v akci zcela zdarma.

Neo Monsters

Fanoušci herní série Pokémon každý rok lamentují nad tím, že na smartphony a tablety chybí plnohodnotná hra z tohoto univerza; Pokémon Go snad ani nelze počítat. Neo Monsters nemá oficiálně s originální japonskou franšízou nic společného, jde o jakousi napodobeninu. 

V rozsáhlém světě sbíráte příšerky, vylepšujete jejich bojové schopnosti a vyvíjíte je až do pěti evolučních fází. Kromě hlavního příběhu můžete navštěvovat i města, kde na zápas s vámi čekají místní trenéři.

Jak si dobře zahrát a neutratit ani korunu? Tyhle tři hry na Android spadly s cenou na nulu
i Zdroj: Google Play / ZigZaGame

Pokud zbožňujete Pokémony, hříčka Neo Monsters je přímo pro vás. Jen si budete muset zvykat na odlišná jména a vzhled “kapesních potvůrek”. V tuto chvíli můžete hrát zadarmo, normálně ale zaplatíte 19,50 Kč.

Live or Die: Survival Pro

Říkáte, že je na mobilních telefonech málo zombie survival her? Tak to jste ještě nezavadili o Live or Die: Survival Pro. I ta bývá většinu času oceněna na 30,99 Kč, aktuálně ji seženete zadarmo. Uživatelé hodnotí kladně zejména vizuální stránku hry, také RPG systém vylepšování vašeho přístřešku a dopravních prostředků pro pohyb po otevřeném post-apokalyptickém světě.

Dlužno však zmínit, že titul je prošpikován mikrotransakcemi a na jednotlivé úkony spotřebováváte body energie. Následně vyčkáváte, až se vám přirozeně doplní, nebo si je zakoupíte za reálné peníze. Na druhou stranu, zajímavým prvkem je to, že jakmile zemřete, přijdete o všechno a survival začíná nanovo. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama