Jak někomu věnovat Netflix, Voyo nebo třeba online divadlo?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak někomu věnovat Netflix, Voyo nebo třeba online divadlo?

Jak někomu věnovat Netflix, Voyo nebo třeba online divadlo?

Komerční sdělení
7. 8. 2023 09:00

Ať jsme z toho nadšeni, či nás to znepokojuje, všichni jsme v dnešní době tak trochu stále online. Je to pochopitelné – umožňuje nám to být ve spojení se světem, což je v konečném důsledku ohromující. I podoba oddechu a zábavy se více a více přizpůsobuje našemu životnímu stylu a přesouvá se do virtuálního prostoru.

Reklama

Díky jednoduchému a univerzálnímu způsobu užívání si tedy můžeme naše oblíbený filmy, knihy i seriály vychutnat v podstatě kdykoliv a odkudkoliv. A nejen to, díky široké nabídce poukazů na online zábavu můžete udělat radost i někomu jinému.

Pro televizní fanoušky i obdivovatele divadla

Někdy je obtížné stíhat své oblíbené pořady přesně v časy, kdy běží v televizi. Z tohoto důvodu v posledních letech vzniklo hned několik streamovacích služeb navázaných na oblíbené televizní kanály. Ty jsou většinou založeny na obrovském archivu, zpřístupňujícím svým předplatitelům kvanta jejich nejmilejších seriálů, filmů, dokumentů…

Oblíbená prima+ poslední dobou rovněž sklízí ovace za povedené exkluzivní pořady (za všechny jmenujme Půlnoční zpověď či Sedm schodů k moci), stejně jako Voyo od televize Nova. Proč by právě Voyo poukaz nebyl skvělou volbou třeba pro tetu k narozeninám? Jsou zde samozřejmě i platformy poskytující přímo online sledování televizních programů, například SledovaniTv.

Máte občas ohromnou chuť zhlédnout nějaké divadelní představení, ale zkrátka se vám to nehodí? Ať už vás postihne náhlá chřipka nebo časové vytížení, nemusíte se soukat do obleku a vyrážet do ulic, abyste se obohatili Shakespearem nebo novým avantgardním představením. Kupte třeba své drahé polovičce poukaz Dramox, online dostupný divadelní archiv, které spolupracuje s nespočtem oblíbených divadel. Užijete si pohodový večer a zároveň předplatným podpoříte samotná divadla.

Příjemná podívaná, nebo odpočinkový poslech?

Je váš blízký zarytým filmovým fanouškem a neuteče mu žádná kinematografická novinka? Ať už je to kolegakamarádkamaminka nebo třeba partnerdárkový poukaz Netflix bude jistě trefa do černého. Americká streamovací služba totiž doslova překypuje filmovou i seriálovou tvorbou, platforma u nás momentálně nabízí přes 6000 různých počinů. Nemusíte si tedy příliš lámat hlavu, jestli není specifický žánrový vkus obdarovaného příliš neobvyklý – na Netflixu je široký výběr pro každého.

Pokud přemýšlíte nad dárkem pro někoho spíše trochu přepracovaného, kdo má po celém dni v kanceláři již unavené oči a na pořádnou podívanou mu nezbývá síla ani chuť, zabodovat byste mohli třeba s poukazem na audioknížku z Audiotéky. Ta nabízí mnoho známých titulů i knižních novinek, které si váš blízký může pustit klidně třeba v autě po cestě do práce nebo při vaření večeře po náročném dni.

Univerzální dárek pro každého

Lámete si hlavu nad ideálním dárkem? Poukazy na filmy, seriály či audioknihy udělají radost prakticky každému, a to díky velké nabídce tvorby všemožných žánrů. Hodí se pro všechny věkové kategorie, pro příbuznépřátelelásku. Umožňují pohodlný odpočinek po namáhavých a vyčerpávajících dnech, ale zazářit s nimi můžete i na večírku, který se může rázem proměnit v domácí kino či divadlo.

S poukazy Givery můžete oficiální cestou bez zbytečného cenového navýšení věnovat elegantní poukaz, ke každé příležitosti a s příjemným designem, který zapůsobí. Díky široké nabídce a možnosti volby z různých druhů předplatného navíc potěšíte v podstatě každého, kdo jen trochu oceňuje audiovizuální zábavu. Takový dárek je bez pochyby sázka na jistotu.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama