Insider Jeff Grubb naznačuje, že asociace ESA možná zrušila i digitální E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Insider Jeff Grubb naznačuje, že asociace ESA možná zrušila i digitální E3

Insider Jeff Grubb naznačuje, že asociace ESA možná zrušila i digitální E3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 1. 2022 09:30

ESA předminulý týden potvrdila, že letošní veletrh E3 proběhne pouze digitální formou. Ve skutečnosti se ale nemusí uskutečnit vůbec.

Reklama

  • Údajně byla zrušena i digitální E3
  • Spekulace rozvířil Jeff Grubb z magazínu GamesBeat

Důvod ke zrušení fyzické části je jasný - organizátoři vzhledem k přetrvávající koronavirové pandemii nechtějí ohrozit zdraví vystavovatelů a návštěvníků akce. Asociace tedy i letos hodlá uspořádat čistě digitální ročník. Nebo je to celé nakonec trochu jinak?

V oznámení sice zaznělo, že se pořadatelé i přes všechny komplikace na letošní ročník těší, nadšence do herního průmyslu dokonce lákali na první detaily, které by se měly objevit brzy. Proslov však nyní nabourává novinář/insider Jeff Grubb, jenž tvrdí, že už byla zrušena i digitální akce. Své tvrzení sice nijak nerozvádí, rozhodně by ale nešlo o žádné velké překvapení. 

E3 se i letos uskuteční pouze digitálně, důvodem je přetrvávající riziko spojené s koronavirovou pandemií
i Zdroj: Hrej.cz

E3 se i letos uskuteční pouze digitálně, důvodem je přetrvávající riziko spojené s koronavirovou pandemií

Asociace ESA sice v minulém roce avizovala, že se letos hodlá vrátit k tradiční podobě veletrhu E3, nyní je ale jasné, že se…

7. 1. 2022 10:05
1

ESA již potřetí v řadě přijde o šanci slušně si vydělat, což se v případě E3 pojí pronájmem prostoru pro vystavovatele a prodejem lístků běžným návštěvníkům, jimž jde veletrh naproti. V online prostoru si pořadatelé naopak neví rady, což dokazuje kritizovaný online portál protkaný bizarními pokusy o gamifikaci. Je tedy otázkou, zda se do podobného cirkusu budou chtít pustit také letos.

E3 se i nadále vzdaluje původnímu konceptu, už dávno neplatí, že se pod jednou střechou sejdou všichni velcí hráči z herní branže. Také letos můžeme očekávat, že si každý bude hrát na svém vlastním písečku, dočkáme se tedy separátních prezentací, které se bude snažit pospojovat Geoff Keighley v rámci vlastní akce Summer Game Fest.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama