Insider je přesvědčen, že Starfield vyjde pouze na Xboxu
i Zdroj: Bethesda / Microsoft
Novinka Insider je přesvědčen, že Starfield vyjde pouze na Xboxu

Insider je přesvědčen, že Starfield vyjde pouze na Xboxu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 4. 2021 04:45 7

V polovině března se o slovo přihlásil Jeff Grubb, kterému se podařilo namlsat všechny fanoušky Bethesdy vyhlížející její novou IP - Starfield. Novinář vyjádřil přesvědčení, že k odhalení hry dojde ještě letos, krátce poté by navíc rovnou mělo následovat její vydání. Myšlenku nyní přiživují další persony herní branže.

Reklama

  • Insider tvrdí, že je Starfield exkluzivitou pro konzole Xbox
  • Hra údajně zamíří přímo do nabídky služby Xbox Game Pass

K situaci se vyjádřil insider s přezdívkou Rand al'Thor. Microsoft s Bethesdou se podle něj snaží ze všech sil, aby se Starfield k hráčům dostal ještě letos. V podcastu Xbox Two naznačil, že se vývoj v podstatě blíží ke zdárnému konci, vývojáři už jsou ve fázi vychytávání chyb a finálního začišťování. 

Rand al'Thor ovšem zašel ještě dál, když s velkou jistotou prohlásil, že pravděpodobně půjde o exkluzivitu pro pro konzole Xbox. “Velmi spolehliví lidé mi řekli, že je Starfield na 100 % exkluzivitou pro Xbox.”

Zmínil také, že bude nová značka perfektním materiálem pro Xbox Game Pass. “Hra je v podstatě hotová, nyní je ve fázi odstraňování chyb stejně jako Halo Infinite. Game Passu a Xboxu hodně pomůže, pokud Starfield i Halo skutečně vyjdou na podzim.”

Vraťme se závěrem k prognóze Jeffa Grubba. Podle něj se totiž Bethesda s Microsoftem třesou na blížící se E3, kde chtějí Starfield řádně představit. Během následujících tří měsíců je pak údajně v plánu i vydání hry. Sluší se připomenout, že jde o nepotvrzené informace. Veletrh je naštěstí za rohem, uskuteční se v termínu od 15. do 17. června. Brzy tedy budeme moudřejší.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama