IKEA představuje svou ROG řadu herního nábytku oficiálně i pro český trh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka IKEA představuje svou ROG řadu herního nábytku oficiálně i pro český trh

IKEA představuje svou ROG řadu herního nábytku oficiálně i pro český trh

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 9. 2021 16:02 2

Na konci minulého týdne jsme vás informovali o tom, že švédský nábytkářský gigant IKEA rozšiřuje svou nabídku o celou řadu nábytku a doplňků určených pro hráče. V té době ještě nebyly k dispozici žádné konkrétní informace o českém trhu a vycházeli jsme z těch britských, nyní ale lokální zastoupení přináší oficiální představení cen pro české obchodní domy.

Reklama

  • IKEA představila oficiální ceny herního nábytku a doplňků pro český trh

Do prodeje nakonec zamíří 1. října letošního roku a ve spolupráci se značkou Republic of Gamers nabídne přes 30 různých výrobků zaměřených na hráče. Produkty najdete v řadách pod názvy UPPSPEL,LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE a HUVUDSPELARE. První zmíněná přímo těží ze spolupráce s ROG, ostatní řady vychází přímo z hlav designérů IKEA.

„Jedním z našich cílů bylo zajistit jednoduchý grafický design, který přetrvá. Pokud je totiž až příliš výrazný, často nás přestane bavit. Měli byste být schopní tady přes den sedět a pracovat a večer pak tohle místo proměnit ve své bojové stanoviště. Prostě by mělo odolat zkoušce času,“ komentuje řadu jeden z návrhářů Jon Karlsson.

A jak jsou na tom ceny? Základní set tvoří herní židle a stoly. “Základní” herní stoly UTESPELARE vás v závislosti na použitém materiálu budou stát 1990 nebo 2990 korun. Prémiový, elektricky polohovatelný stůl (bez desky) stojí 10 tisíc korun. Řady herních židlí začínají na 1490 korunách za základní HUVUDSPELARE a šplhají až k 3990 za MATCHSPEL. Dále můžete zakoupit třeba stojan na doplňky (sluchátka) za 599 korun, držák na kabel myši za 249 korun, hrnek s víčkem a brčkem za 199 korun, herní polštář za krk za 199 korun nebo děrovanou vitrínu za 1990 korun. Herní doplňky vedle toho obsahují i podložky pod myš, pojízdné zásuvky a podstavce na desktopové počítače, osvětlovací lampu s držákem na telefon, dírkované desky na zeď nebo plakáty (viz galerie).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama