Hráči vzdávají hold Red Dead Online. Hra sice nekončí, fanoušci jí ale vystrojili pohřeb
i Zdroj: SynthPotato / Twitter
Red Dead Redemption 2 Novinka Hráči vzdávají hold Red Dead Online. Hra sice nekončí, fanoušci jí ale vystrojili pohřeb

Hráči vzdávají hold Red Dead Online. Hra sice nekončí, fanoušci jí ale vystrojili pohřeb

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 7. 2022 10:46

Komunita se pomalu loučí s multiplayerovou složkou westernové akce Red Dead Redemption 2. Red Dead Online sice oficiálně nezanikne, nebudou vypnuty servery ani nedojde k žádnému omezení fungování, studio ale potvrdilo, že už obsah hry nebude dále rozvíjet. Komunita tak titulu v podstatě uspořádala pohřeb.

Reklama

  • Hráči se loučí s multiplayerem Red Dead Redemption 2
  • Hra sice nekončí, nebude ale dostávat nový obsah

Na sociálních sítích se tak objevují příspěvky a vzkazy označené hashtagem #RedDeadFuneral. Nejde o vyloženě emotivní záležitost, hashtagem hráči zároveň vyjadřují nesouhlas s tím, jak se hrou studio Rockstar nakládá. Už dříve pro tento účel používali také o něco přímočařejší #SaveRedDeadOnline. To ale názor studia nezměnilo.

Jeden z nejpopulárnějších příspěvků na subredditu hry lákal kovboje na rozlučku, která měla proběhnout včera. Hráči se měli sejít na hřbitovech ve Valentine nebo Blackwateru a popíjet virtuální alkohol. Pár nejzajímavějších rozloučení s titulem si můžete prohlédnout ve výběru níže. K akci se přidal dokonce i dabér hlavního hrdiny singleplayeru Arthura Morgana, herec Roger Clark. Na Twitteru vyjádřil fanouškům svou přízeň, ale připomněl, že komunita nikdy nezanikne.

Red Dead Online byl spuštěn v květnu roku 2019, pár měsíců po vydání původní hry. Měl navázat na úspěch GTA Online, od začátku se ale potýkal s problémy s balancováním a nabídkou obsahu. Hráčů postupně ubývalo, a i přes původní ambiciózní plány studia Rockstar vyšla poslední velká aktualizace během loňského léta. Nyní se studio soustředí na vývoj GTA 6.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama