Hráč Pokémonů dokázal téměř nemožné, pochytal všechny shiny verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráč Pokémonů dokázal téměř nemožné, pochytal všechny shiny verze

Hráč Pokémonů dokázal téměř nemožné, pochytal všechny shiny verze

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 5. 2021 14:14 4

Hry ze série Pokémon sice nepatří k těm nejobtížnějším a často jsou otevřeny například dětem, i v nich se ale ukrývají poměrně náročné výzvy. Jednou z těch nejnáročnějších je sbírání zvláštních barevných variant jednotlivých stvoření, takzvaných shiny Pokémonů. Hráči se s nimi setkávají výjimečně, řada z nich obvykle uloví jednotky za generaci, a to už musí mít štěstí. Jistý zkušenější sběratel se však nyní pochlubil sbírkou všech existujících shiny Pokémonů.

Reklama

  • Hráč se pochlubil neuvěřitelnou, kompletní sbírkou shiny Pokémonů
  • Je dost možná prvním hráčem, kterému se to povedlo
  • Ocenil jej i Juniči Masuda

Uživatel Twitteru s přezdívkou きゅ!!@色全国図鑑【完】na sociální síť nahrál video, ve kterém v aplikaci Pokémon Home projíždí kompletní sbírku všech shiny Pokémonů a různých speciálních variant populárnějších postaviček (třeba Pikachua). K vytvoření cloudové sbírky musel dříve využívat aplikaci Pokémon Bank, první kusy tedy možná pochytal už v dobách Pokémon Black & White na Nintendu DS.

Chytání shiny Pokémonů je extrémně náročná činnost založená na štěstí. Šance na setkání s alternativně zbarveným Pokémonem byla až do šesté generace 1 ku 8192 (tedy zhruba 0,012 procenta), od šesté generace je o polovinu vyšší, tedy 1 ku 4096. I tak jsou ale některé kusy raritou, napříč hrami se jich týkají různá omezení, samozřejmě i při setkání hrozí, že Pokémona z nějakého důvodu nechytíte a kompletní sbírka je něčím spíše neuvěřitelným.

Výkon ocenil i samotný otec Pokémonů Juniči Masuda.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama