Hráč FF14 snědl 999 virtuálních vajec
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráč FF14 snědl 999 virtuálních vajec

Hráč FF14 snědl 999 virtuálních vajec

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 8. 2020 12:13 1
Reklama

Komunity MMORPG titulů čas od času způsobí opravdu nahodilé a bizarní události. Sociálními sítěmi například proběhl příběh, který se před početným davem virtuálních diváků odehrál ve světě Final Fantasy XIV. Postava hráče Rosse O’Donovana tam zkonzumovala 999 vajec.

Jakkoliv bizarně to zní, situace, kterou Donovan aktivně komentoval skrze svůj Twitter, přilákala řadu zájemců jak přímo ve hře, na serveru Marlboro, tak i na Twitteru, kde původní příspěvek rychle získal téměř 10 tisíc reakcí a řadu retweetů.

Celý příběh začal v momentě, kdy se O’Donovan přihlásil do hry a od náhodného kolemjdoucího dostal 999 vajec s povelem: „Sněz je“. Hráč tedy skutečně začal svého avatara cpát virtuální svačinkou a na náměstí se rychle seběhla řada podporovatelů, kteří s vajíčky a svítícími tyčinkami v rukou doprovázeli obskurní scénu tancem.

Celá událost trvala několik hodin. První Tweet přišel až po 685 vejci v 7:04, poslední pak po zkonzumování 999. vejce v 7:50. O’Donovan sám humorně poznamenal, že ho “bolí ruka”. Nakonec poznamenal: „Tohle jsem dělal místo toho, abych skutečně leveloval“.

Ano, nejedná se o kdovíjak důležitou zprávu. Ukazuje ale, že je i komunita hráčů schopna skutečně emotivních, spontánních činů které ji spojí i v těch nejhorších časech. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama