Horizon Zero Dawn Remastered už brzy dorazí na PlayStation 5 a PC
i Zdroj: Sony
Novinka Horizon Zero Dawn Remastered už brzy dorazí na PlayStation 5 a PC

Horizon Zero Dawn Remastered už brzy dorazí na PlayStation 5 a PC

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Dlouho očekávaný remaster Horizon Zero Dawn se skutečně chystá, dorazí už brzy.

Reklama

  • Po týdnech spekulací došlo k oznámení Horizon Zero Dawn Remastered
  • Hra vyjde 31. října a nabídne nové animace obličejů a vylepšenou grafiku
  • Stávající majitelé původní hry budou mít remaster za 10 dolarů

Poprvé se zvěsti o potenciálním remasteru Horizon Zero Dawn objevily v roce 2022, ale teprve minulý týden si několik zpravodajských serverů všimlo hodnocení ESRB pro remaster na PS5 a PC. Teď konečně došlo k oficiálnímu potvrzení. Společnosti Sony, Guerrilla a Nixxes totiž oznámily remaster během zářijového State of Play 2024 a stručně nastínily, co je v remasterované hře z roku 2016 nového. Mezi novinkami je především 10 hodin znovu nahraného motion capture pro dialogy, které původní hru Zero Dawn staví na úroveň pokračování Horizon Forbidden West. 

Horizon Zero Dawn Remastered se bude samozřjmě pyšnit i vylepšenou grafikou. Mark Cerny se po oznámení PS5 Pro objevil s ukázkou všech možných her, ale Horizon Zero Dawn se tam neobjevila. Má však nativní podporu PS5 Pro, což znamená lepší framerate a podporu vyšších rozlišení. Sony neřekla, co můžete očekávat v základní verzi PS5, ačkoli bude obsahovat věci, jako je podpora Tempest Audio, které nebyly možné na PS4. Verze pro PC bude obsahovat překryvnou vrstvu PlayStation s podporou trofejí a má vlastní sadu funkcí, jako je podpora ultraširokého rozlišení a nejnovější technologie zvyšující výkon, například NVIDIA DLSS 3 a AMD FSR 3.1. 

Pro stávající majitele původní hry je Horizon Zero Dawn Remastered levnější. Za 10 dolarů tak dostanete lepší verzi na konzoli PlayStation 5 i na PC (Steam nebo Epic Game Store). Týká se to i fanoušků, kteří si hru přidali do své knihovny během akce PlayStation Play At Home. Ostatní čeká cenovka 50 dolarů. Horizon Zero Dawn Remastered vychází 31. října tohoto roku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama