Hideo Kodžima prozradil, jak to vypadá s vývojem Death Stranding 2
i Zdroj: Kojima Productions / Sony Interactive Entertainment
Novinka Hideo Kodžima prozradil, jak to vypadá s vývojem Death Stranding 2

Hideo Kodžima prozradil, jak to vypadá s vývojem Death Stranding 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 1. 2024 10:07

Světoznámý designér má plné ruce práce. Vývojáři ze studia Kojima Productions se letos budou soustředit na produkci dvou projektů.

Reklama

  • Hideo Kodžima oznámil, že se nyní dokončuje dabing ke hře Death Stranding 2
  • Na řadě je japonský voiceover
  • Současně se pracuje na hororu OD

Hideo Kodžima má prsty hned v několika projektech, ani v roce 2024 si příliš neodpočine. Nasvědčuje tomu i jeho poslední příspěvek na síti X, v němž naznačil, čemu se letos hodlá věnovat.

V první řadě poukázal na skutečnost, že se letošní rok nese ve znamení Draka. Při této příležitosti oslovil designéry, aby aktualizovali podobu maskota studia Kojima Productions.

Kodžima dále uvedl, že se chce věnovat hlavně vývoji her, takže by nejraději omezil obchodní cesty. Ale vzhledem k množství projektů se mu něco takového asi jen tak nepovede. Designér zmínil například spolupráci na Avengers či tvorbu filmové adaptace Death Stranding a dalších, blíže neznámých snímků. Navíc se chce více věnovat psaní, a to nejen pro magazín Anan, ale i v rámci dalších projektů. Zmínil také nový program pro HideTube.

Kodžima se spojil s A24. Oscarová společnost mu pomůže s filmem Death Stranding
i Zdroj: Kojima Productions

Kodžima se spojil s A24. Oscarová společnost mu pomůže s filmem Death Stranding

Hideo Kodžima opět rozvířil internetové diskuze. Společně s oblíbeným nezávislým studiem A24 se pouští do adaptace Death…

14. 12. 2023 16:15

Pojďme se ale konečně přesunout k videohrám. Kodžima potvrdil, že se letos ve studiu budou souběžně připravovat dva projekty, a sice Death Stranding 2 a nedávno představený horor OD, jehož vývoj je zřejmě teprve v úvodní fázi. V případě druhého dílu Death Stranding se nyní dokončuje dabing, následně přijde na řadu japonský voiceover. 

Na základě těchto informací se jen těžko usuzuje, kdy dvojka vyjde, je ale možné, že se letos nedočkáme. V prosinci se ostatně objevila zpráva odkazující na portfolio jednoho z výtvarníků, která naznačovala, že autoři počítají s termínem v roce 2025.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama