Hideo Kodžima pochválil Twelve Minutes. Naznačil, že by také chtěl vytvořit podobně laděnou adventuru
i Zdroj: Hrej.cz
Twelve Minutes Novinka Hideo Kodžima pochválil Twelve Minutes. Naznačil, že by také chtěl vytvořit podobně laděnou adventuru

Hideo Kodžima pochválil Twelve Minutes. Naznačil, že by také chtěl vytvořit podobně laděnou adventuru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 8. 2021 10:56

Hideo Kodžima je mnohými vnímán jako výjimečně nadaný herní designér, což sám opakovaně potvrdil. Rád ale pochválí i práci svých kolegů z herní branže. Naposledy se vyjádřil na konto Twelve Minutes.

Reklama

  • Hideo Kodžima pochválil Luise Antonia a jeho Twelve Minutes
  • Líbil se mu design a herecké obsazení
  • Hra v něm probudila touhu vytvořit si vlastní adventuru

V příspěvku na Twitteru napsal, že ve hře velmi rychle ztratil pojem o čase, v kuse v ní strávil přes čtyři hodiny. Dalo by se tedy říct, že na chvíli uvízl v časové smyčce. Kodžima dodal, že ho už dlouho nic nedokázalo takto pohltit, naposledy se podobně zakousl do Inside. Dokonce zavzpomínal na časy, kdy ještě k hraní využíval stařičkou Amigu, design Twelve Minutes mu tituly z této éry něčím připomíná.

Zdá se, že v něm hra cosi probudila, Kodžima totiž dodal, že by se nejraději sám pustil do vývoje podobně laděné adventury. Závěrem pochválil herecké obsazení, nejvíce se mu líbil Willem Dafoe, který poskytl hlas jedné z postav. Twelve Minutes je k dispozici v nabídce služby Xbox Game Pass.

Kodžima naposledy spolupracoval se Sony na Death Stranding, zákulisní informace nicméně naznačují, že v rámci příští hry změní tábor. V posledních měsících podle všeho vyjednával s Microsoftem, který údajně projevil zájem o jeho další dílo. Kdo ví, třeba se už tento týden dočkáme oficiálního oznámení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama