Herní Black Friday je v plném proudu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herní Black Friday je v plném proudu

Herní Black Friday je v plném proudu

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

24. 11. 2017 10:30
Reklama

Týden slev, před kterým se třesou strachy všechny peněženky, právě dnes vrcholí nejlepšími nabídkami. Dopředu vás varujeme. Tomuhle se bude těžko odolávat.

Zkušení čtenáři už vědí, že s nákupem her se často vyplatí počkat. Pokud patříte mezi ně, tak dnes můžete sklidit plody své trpělivosti. Ani ne měsíc starý Assassin's Creed: Origins z Egypta pořídíte za krásných 1199 korun. Nebo ještě čerstvější Gran Turismo Sport za těžko uvěřitelných 799 korun. To je věru parádní nabídka, když vezmete v potaz nedávno oznámený update, přidávající zdarma single-player kampaň a nejméně 50 nových aut až do března.

Pokud ještě nejste majiteli PlayStation 4, tak oceníte slevy na běžný model i výkonnější PS4 Pro ke hraní ve 4K rozlišení. Obzvlášť k "Pročku" doporučujeme pořídit brýle pro virtuální realitu. PlayStation VR je teď za libových 7490 korun (ušetříte tři tisíce). Na PS4 si samozřejmě taky musíte zahrát nějaké Uncharted. A proč ne rovnou letošní Uncharted: The Lost Legacy jen za pětistovku? Za stejnou cenu seženete i fantastický čtvrtý díl.

Tím to ale zdaleka nekončí. Ve slevách najdete stovky her na všechny platformy. Samozřejmě nechybí ani herní předměty, jako třeba nádherné skleničky Geralta a Ciri. Všechny slevy můžete prozkoumat na Xzone.cz. My jsme vás ale varovali!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama