Herečka z Resident Evil 4 utekla z Instagramu. Přinutili ji sprostí fanoušci
i Zdroj: Capcom / Resident Evil 4 press kit
Kuriozity Resident Evil 4 Remake Novinka Herečka z Resident Evil 4 utekla z Instagramu. Přinutili ji sprostí fanoušci

Herečka z Resident Evil 4 utekla z Instagramu. Přinutili ji sprostí fanoušci

Jakub Fišer

Jakub Fišer

3. 4. 2023 09:45

Komunita videoherních fanoušků má na kontě další nelichotivý zářez. Vystrnadila z internetu herečku a dabérku Lily Gao, která v posledním remaku Resident Evil 4 ztvárnila postavu agentky Ady Wong.

Reklama

  • Komunita hráčů Resident Evil vyhnala z internetu herečku Lily Gao
  • Ta podle nich nevhodně ztvárnila agentku Adu Wong
  • Na vině může být ale i zhoršená kvalita kvůli výběru vybavení Capcomem

Kanadsko-čínská herečka Lily Gao, která se videohernímu publiku představila poprvé v roli Ady Wong ve filmu Resident Evil: Raccoon City z roku 2021, nebude na tuto hororovou sérii vzpomínat zrovna ráda.

Stejnou roli totiž dostala jako dabérka v remaku Resident Evil 4 pro PC a nové konzole. Její výkon však nepřijala hardcore komunita, která začala herečce sprostě nadávat, že „zničila remake“ a „že doufají, že už ji Capcom nikdy nenabídne spolupráci“. Některým se zase nelíbilo, že nebyla dostatečně svůdná.

S kritikou se každý vyrovnává jinak. Hateři – rádoby fanoušci – Lily pravděpodobně stalkovali na sociálních sítích, až způsobili to, že mladá herečka odešla z Instagramu, kde měla několik desítek tisíc sledujících.

Určitou kritiku snesla kvalita nahrávek, které Gao s Capcomem natočila. Podle serveru PCGamer jde kvalita zvuku při jejích replikách hodně dolů. To je však vina Capcomu, který nepochopitelně nepoužil lepší mikrofon pro její repliky.

Je to však i nedobrá vizitka pro komunitu hráčů, kteří úplně zbytečně znepříjemnili život ženě, která měla „tu smůlu“, že se objevila ve hře jako jejich oblíbená postava.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama