Henry Cavill se loučí s kolegy z natáčení Zaklínače. Poděkoval jim za skvělou spolupráci
i Zdroj: Netflix
Novinka Henry Cavill se loučí s kolegy z natáčení Zaklínače. Poděkoval jim za skvělou spolupráci

Henry Cavill se loučí s kolegy z natáčení Zaklínače. Poděkoval jim za skvělou spolupráci

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 6. 2023 09:39 1

Filmová a seriálová hvězda Henry Cavill se velmi emotivně loučí se svou rolí zabijáka monster Geralta v seriálu Zaklínač. Během fanouškovského festivalu Tudum, který Netflix uspořádal v Brazílii, promluvil o svém konci v seriálu a příležitosti využil k velmi láskyplnému poděkování všem hereckým kolegům a přátelům.

Reklama

  • Henry Cavill během festivalu Netflixu v Brazílii děkoval svým kolegům z natáčení Zaklínače
  • Emotivní moment ukazuje vztahy mezi herci

Během akce proběhla krátká diskuze věnovaná blížící se třetí sezóně seriálu Zaklínač. Zúčastnil se jí právě Cavill společně s kolegy Joeym Bateym (Marigold), Anyou Chalotrou (Yennefer) a Freyou Allanovou (Ciri). Na závěr povídání se právě Batey zeptal svého odcházejícího kolegy na komentář k zásadní změně. 

"Vlastně bych chtěl mluvit jen o svých hereckých parťácích, protože mi bylo opět velkým potěšením a ctí s vámi pracovat. Přinášíte do těchto postav tolik drobností a detailů, u kterých často hrozí, že budou příliš zjednodušené, a to, co jste s postavami udělali, vyžadovalo práci, péči a úsilí. A věřte mi, že pracovat s vámi byla ta největší radost. Takže chci jen říct, že mi budete chybět. Budete mi moc chybět," rozpovídal se Cavill (díky PCGamer). Na oplátku mu jeho kolegové otevřeně poděkovali za zpracování postavy v prvních třech sezónách.

Celé povídání najdete ve videu výše. Začíná zhruba v čase 1:28:00 a kromě emotivní rozlučky obsahuje i hlasité skandování brazilských fanoušků kteří herecký ansámbl opravdu milují.

Třetí sezóna seriálu Zaklínač vyjde na Netflixu ve dvou půlkách, ta první 29. června a závěr pak 27. července. V dalších dvou potvrzených sériích Cavilla nahradí v roli Geralta Liam Hemsworth.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama