Hardcore mód pro World of Warcraft je dostupný už týden. Blizzard sdílí první statistiky
i Zdroj: Blizzard
World of Warcraft Novinka Hardcore mód pro World of Warcraft je dostupný už týden. Blizzard sdílí první statistiky

Hardcore mód pro World of Warcraft je dostupný už týden. Blizzard sdílí první statistiky

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

2. 9. 2023 10:18

I nejnáruživější hráči legendárního World of Warcraft si od 26. srpna mohou přijít na své v Klasickém Hardcore módu. Blizzard sdílí první herní statistiky výkonu hráčů v něm od vydání.

Reklama

  • Klasický Hardcore mód pro World of Warcraft vyšel před týdnem
  • Mimo jiné v něm při smrti svých postav o ně přijdete nadobro (permadeath)
  • Blizzard sdílí první statistiky

Klasický Hardcore mód pro World of Warcraft měl přinést dodatečnou výzvu a nostalgii pro veterány jedné z nejpopulárnějších MMORPG, kteří pamatují ranou a mnohem náročnější verzi hry. Nejradikálnějším z pravidel, kterými hru pozměňuje, je i permadeath pro vaše postavy. 

Blizzard v nejnovější infografice sdílí pár drobečků informací, které i tak značně vypovídají o dopadu, který mód má na hraní hry. Mimo jiné se dozvídáme, že průměrný level, na kterém hráči zemřou, je pouhých 10. Maximální level, kterého můžete dosáhnout, je poté 60 a některým hráčům se k němu povedlo probojovat už po pár dnech od vydání.

Nejpopulárnější rasou jsou bezkonkurečně lidé s až 28% hráčů hrajících s nimi. To by mohlo vypovídat jak o určité afinitě hráčů k sobě podobné postavě, ale i užitečnosti lidí díky jejich univerzálnosti, která by mohla mít o to větší váhu v hardcore režimu. Spolu s druhými Night Elfy byli tradičně jedněmi z nejoblíbenějších ras ve hře.

Infografika taky sdílí trochu o Mak'Gora, tedy legendárních orčích duelech na smrt, kterých se v novém módu můžete zúčastnit. Nejvyšším levelem, na kterém se někdo k Mak'Gora odvážil, je 40 a alespoň jednomu hráči se povedlo vyhrát až 15 Mak'Gora v řadě. 

Mezi nejčastějšími příčinami úmrtí postav se poté objevují krom PVP soubojů a NPC nepřátel poněkud tragi(-komi-)cky i pády z výšek. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama