Halo Infinite povolává každého Sparťana. Druhá sezóna multiplayeru se blíží a dostává trailer
i Zdroj: Xbox Game Studios / 343 Industries
Halo Infinite Novinka Halo Infinite povolává každého Sparťana. Druhá sezóna multiplayeru se blíží a dostává trailer

Halo Infinite povolává každého Sparťana. Druhá sezóna multiplayeru se blíží a dostává trailer

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 4. 2022 08:15

Není tomu dávno, co si Halo zažilo nejen představení líbivé kuchařky, ale také odchod vedoucího multiplayerového týmu Halo Infinite, stejně jako další odklad kooperace – nyní plánované až na průběh druhé sezóny. 343 Industries, kteří na hře pracují, nicméně ujišťují, že právě druhá (taktéž odkládaná) sezóna multiplayeru dorazí už výhledově.

Reklama

  • Halo Infinite nabízí první záběry na obsah druhé sezóny multiplayeru
  • Dostaneme dvě mapy i několik nových kusů vybavení

Podle informací 343 Industries se nová potyčka Sparťanů zvaná Lone Wolves bez dalšího zpoždění prožene multiplayerem už 3. května. V rámci oznámení přinesli autoři jak potvrzení nového Battle Passu, tak i video líčící nové mapy, vybavení a zbroje. Battle Pass tradičně rozšíří možnosti kosmetických doplňků. Nové mapy naopak přinesou arénu Catalyst a rozsáhlejší hřiště určené pro Big Team Battle zvané Breaker. Podle slov vývojářů se též objeví větší důraz na příběhové eventy.

Vedoucí studia 343 Industries Joseph Staten taktéž poznamenal, že výše viděná ukázka je jen předvojem více informací. Jak už bylo řečeno úvodem, kooperační režim, jenž tvoří nedílnou a oblíbenou součást všech kampaní Halo, vyjde někdy během druhé sezóny. Oznámení, že se tak nestane už na jejím začátku, dorazilo po předešlém příslibu začátkem března. Vývojáři své rozhodnutí ospravedlnili tím, že nelineární design světa vyžaduje podstatně více péče, než pokud by hra byla čistým koridorem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama