Hades si příští rok zahrajete na mobilní platformě
i Zdroj: Supergiant Games
Hades Novinka Hades si příští rok zahrajete na mobilní platformě

Hades si příští rok zahrajete na mobilní platformě

David Bernard

David Bernard

12. 11. 2023 12:00 1

Roguelike titul Hades dorazí během příštího roku na produkty společnosti Apple. Dostupný bude pouze pro předplatitele služby Netflix.

Reklama

  • Hades vyjde na platformu iOS
  • Hra dorazí během příštího roku
  • Titul bude dostupný pouze pro předplatitele služby Netflix
  • Verze pro Android se zatím neplánuje

Studio Supergiant Games, které stojí za oblíbenou roguelike hrou Hades oznámilo, že jejich dítko zamíří během příštího roku na zařízení společnosti Apple. Hades si tak bude možné zahrát na iPhonu a iPadu. Má to ale háček. Titul bude dostupný pouze za předpokladu, že jste předplatitelem streamovací služby Netflix. Stačit vám bude pouze standardní úroveň předplatného. Přesné hardwarové nároky prozatím nejsou známy, ale vývojáři tvrdí, že na zařízeních s operačním systémem iOS 16 a vyšším nemusíte očekávat problémy.

Mobilní verze hry Hades bude disponovat plně upravitelným nastavením dotykového ovládání. Samozřejmostí je i připojení ovladače přes Bluetooth. Na portu pro iPhone a iPad pracuje studio Secret6 a dostupné bude i cloudové ukládání a achievementy. Tvůrci prozatím neplánují verzi pro Android. Roguelike titul Hades je aktuálně dostupný pro PC, Nintendo Switch a herní konzole současné i minulé generace. Studio Supergiant Games momentálně pracuje na pokračování s názvem Hades II, které by mělo dorazit během roku 2024.

V Hades 2 se do podsvětí znovu ponoříte už příští rok
i Zdroj: Supergiant Games

V Hades 2 se do podsvětí znovu ponoříte už příští rok

Nejnovější update na stránkách amerického nezávislého studia Supergiant Games oznamuje datum vydání Hades 2. Pokračování…

15. 9. 2023 13:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama