Guseppe Cups jsou zpátky! Začněte novou sezónu ve FIFA22 s pizzou Guseppe!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guseppe Cups jsou zpátky! Začněte novou sezónu ve FIFA22 s pizzou Guseppe!

Guseppe Cups jsou zpátky! Začněte novou sezónu ve FIFA22 s pizzou Guseppe!

Komerční sdělení
3. 10. 2021 12:40

Blíží se vydání dalšího ročníku FIFA 22 a s tím i začátek nové esportové sezóny v této hře. Ať už patříte mezi její fanoušky, nebo odpůrce, tak jde určitě o akci, kterou si nemůžete nechat ujít! Už se těšíte? My v Guseppe ano! A proto jsme připravili pokračování turnajů z minulého roku, opět pod názvem „GUSEPPE CUPS“. Můžete se těšit na sérii měsíčních turnajů, kde se hraje 7 kol, které završí offline streamované finále o 10 000 Kč každý měsíc. Přihlásit se může kdokoliv, komu se za poslední rok poštěstilo si pořídit konzoli PlayStation 5 a originál hry FIFA 22. Každý měsíc bude dvacet nejúspěšnějších hráčů pozváno do pražského RELOAD Esports baru, kde v jednodenním turnaji změří své FIFA síly během offline finále. Na programu bude i meet and greet osobností z FIFA komunity a stream s komentovanými zápasy.

Reklama

Díky zájmu FIFA komunity během loňského podzimu se Dr. Oetker rozhodl, že série měsíčních amatérských GUSEPPE CUPů bude probíhat po celou FIFA sezónu, tedy 8 měsíců. Všechny potřebné informace o turnajích, bodování turnajů, výhry a jiné najdete na stránkách GUSEPPE CUPs. Navíc v rámci této série bude možné sbírat i body na Mistrovství České a Slovenské republiky ve FIFA (MČSR). Začínáme již 6.10.!

„Projekt turnajů ve hře FIFA od Pizzy Guseppe v sezóně 2021 překonal všechna očekávání, jak naše tak našeho partnera Dr. Oetker. Turnaje si v komunitě našly svoje místo a oblíbili si je v podstatě všichni. Mohli jste v nich hrát s novými neznámými hráči a dokonce i s profesionály z předních českých klubů. Jmenovitě například s Emericksonem ze Sparty Praha, CptKubajzem ze Slavia Praha, Seronem ze Sampi nebo T9Lakym z FC Viktoria Plzeň. Právě takové příležitosti máme rádi, proto nás velmi těší, že v tomto úspěšném projektu můžeme pokračovat i v sezóně 2022“, říká k oznámení nového ročníku Branislav Kovačovic, manažer projektu.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama