Guilty Gear Strive se letos dočká crossplaye mezi PC a PlayStationem. Oznámena byla i druhá sezóna
i Zdroj: Arc System Works
Guilty Gear -Strive- Novinka Guilty Gear Strive se letos dočká crossplaye mezi PC a PlayStationem. Oznámena byla i druhá sezóna

Guilty Gear Strive se letos dočká crossplaye mezi PC a PlayStationem. Oznámena byla i druhá sezóna

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 3. 2022 10:05

Japonští vývojáři z Arc System Works stojící mimo jiného za Dragon Ball FighterZ představují dvojici novinek pro všechny zapálené hráče bojovek. Nejnovější díl ze série Guilty Gear se kromě odhalení posledního bojovníka Seasson Passu 1 dočká i Seasson Passu 2 a podpory cross-platform multiplayeru.

Reklama

  • Arc System Works připravují na letošek další Seasson Pass pro Guilty Gear -Strive-
  • Dorazí i cross-platform multiplayer mezi PC, PS4 a PS5

Oznámení chystaného propojení platforem a příprav Seasson Passu 2 přišlo během finální části turnaje ARCREVO 2021. Crossplay se bude týkat PC, PS4 a PS5, přičemž dočkat bychom se jej měli v pozdější části letošního roku. Totéž platí i pro Seasson Pass 2, jenž podobně jako první přinese minimálně čtveřici DLC postav, několik arén, hudební skladbu a balanční změny.

Program akce byl rovněž vztažen k novinkám Seasson Passu 1. Jednou z mnoha bylo např. přiblížení režimu rozšířeného příběhu. Tzv. Extra Story Mode, s nímž se majitelé aktuálního Seasson Passu seznámí koncem dubna, nabídne detailnější pohled na některé z vedlejších postav, jako je např. May, Faust nebo Baiken. 

Druhou novinkou je smrtící bojovnice Testament. Ta dorazí do hry už 28. března spolu s novou arénou The White House Reborn. Ve stejné datum, co se tak stane, bude výčet režimů rozšířen i o neplacený Digital Figure, zaměřený na pořizování screenshotů, stylizování postav a jejich nejbližšího okolí. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama