Guilty Gear Strive oslaví půlmilion prodejů oznámením prvního DLC charakteru
i Zdroj: Hrej.cz
Guilty Gear -Strive- Novinka Guilty Gear Strive oslaví půlmilion prodejů oznámením prvního DLC charakteru

Guilty Gear Strive oslaví půlmilion prodejů oznámením prvního DLC charakteru

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 7. 2021 07:35

Horká novinka Guilty Gear Strive od studia Arc System Works již počátkem následujícího týdne přijde s první DLC postavou. Poslední díl bojovkové série Guilty Gear se totiž těší značné popularitě, a vývojáři tak usoudili, že není moudré načatý úspěch dlouhodobě přehlížet.

Reklama

  • Guilty Gear Strive slaví první půlmilion prodejů
  • Na oslavu oznámí vývojáři příští týden novou DLC postavu

Jako první je třeba zmínit velmi slušné prodeje na stále více okrajový žánr bojovek. Guilty Gear Strive se totiž pouze za první týden prodalo 300 tisíc kusů, načež do zbytku měsíce přidalo dalších 200 tisíc kusů. V současné době se tak japonští vývojáři dostali na více než půlmilionu prodejů, přičemž oslavným krokem se stalo oznámení streamu, kde dojde na odhalení vůbec prvního DLC charakteru.

Ten bude představen už ve středu 21. července, konkrétně ve tři hodiny ráno. Relativně nepříhodná doba by ale nakonec neměla ničemu vadit. Záznam celého vysílání bude totiž ihned po skončení dostupný na YouTube kanále vývojářského studia, kde bude realizován i vlastní živý přenos. 

Pokud se navíc neštítíte možných spoilerů, můžeme dodat, že podle dataminera má být obsahem prvního Season Passu celkem 5 postav – Happy Chaos, Asuka, Goldlewis Dickinson, Jack-O' Valentine a Jam Kuradoberi.

Úspěch Guilty Gear Strive bylo možné zaznamenat i na dalších frontách. Pouhých několik dní od vydání se totiž v aktivním počtu Steam hráčů podařilo hře sesadit i zástupce žánru, jako je Street Fighter 5 nebo Tekken 7. 

Jelikož ale vše není zlaté, co se třpytí, je potřeba dodat i to, že vývojáři z Arc System byli rovněž hojně kritizováni za skryté odstraňování všech herních zmínek o Tibetu, Tchaj-wanu či Ujgurech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama