GTA Trilogy startuje na konzolích možnost předběžného stažení. Vývojáři rovněž uvolňují novou sadu obrázků
i Zdroj: Hrej.cz
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka GTA Trilogy startuje na konzolích možnost předběžného stažení. Vývojáři rovněž uvolňují novou sadu obrázků

GTA Trilogy startuje na konzolích možnost předběžného stažení. Vývojáři rovněž uvolňují novou sadu obrázků

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 11. 2021 10:40

Konzoloví předplatitelé digitální verze Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition mohou se stahováním souborů začít už dnes. Funkce pre-loadu umožní pohodlné stažení cca 40-50 GB (či 25 GB v případě Switche), jež si vylepšená trilogie z vašeho disku ukousne.

Reklama

  • Remasterovaná trilogie GTA umožňuje na konzolích už dnes začít se stahováním
  • Na PC bude stahování zpřístupněno až se dnem vydání

Spolu se zpřístupněním stahování na oficiálních distribučních kanálech Xboxu, PlayStationu a Nintenda dochází i na specifikaci času vydání. 11 listopadu, kdy trilogie (zatím pouze digitálně) vychází, budete moci k vlastnímu hraní přejít od 15:00, a to nezávisle na zvolené platformě. Jde-li pak o rozebíranou možnost pre-loadu v případě PC, zde, bohužel, bude zapotřebí čekat až do okamžiku vydání.

Fyzická verze, jak již bylo Rockstarem předesíláno, dorazí na Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch a PS4 až 7. prosince. Rovněž poznamenejme, že se GTA: San Andreas v den digitálního uvedení trilogie připojí i do katalogu Xbox Game Pass, zatímco GTA III zamíří s vydáním fyzické verze do (pro nás zatím nedostupné) knihovny PlayStation Now.

V mezičase organizace všech časů byla Rockstarem uvolněna i sada obrázků s novými záběry na každý ze tří dílů. Pro bližší srovnání jejich pozměněné podoby oproti originálům můžete zabřednout i do dřívějšího porovnání od fanoušků.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama