grunex-prinasi-intel-grunex-challenge
Novinka Grunex přináší Intel Grunex Challenge

Grunex přináší Intel Grunex Challenge

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

13. 1. 2011 16:29
Reklama

Známý český herní portál Grunex.com, si pro své příznivce připravil nový zajímavý gamingový projekt, s názvem Intel Grunex Challenge.

Co to vlastně Intel Grunex Challenge je?

Grunex získal pro rok 2011 několik nových a silných partnerů, díky kterým můžou představit vlastní nový dlouhodobý gamingový projekt, jehož vyvrcholením bude parádní finále o skvělé ceny! Toto je ve zkratce Intel Grunex Challenge (zkráceně IGCH), kterého se mohou zúčastnit všichni všichni hráči a týmy z ČR, SK (u týmů je podmínka, že více jak polovina týmu musí být z ČR, SK). Soutěžit se bude dohromady ve třech hrách, jedná se o oblíbenou akční hru Call of Duty 4, fotbalový simulátor FIFA 11 a strategickou hru StarCraft 2.

Systém seriálu Intel Grunex Challenge

Ve všech třech hrách budou hráči a týmy v průběhu roku 2011 sbírat body z online i offline turnajů. Grandfinále proběhne v listopadu 2011 na atraktivním místě. Konkretní místo a podrobnější informace o offline finále budou odkryty v dubnu! Grandfinále se budou moci zúčastnit skutečně jen ti nejlepší. Jak bylo již zmíněno, hráči a týmy budou sbírat průběžně body, které budou stěžejním bodem celé "Výzvy". Body budete moci totiž získávat i z jiných, než jen Grunex turnajů. U takových turnajů budou muset organizátoři požádat o záštitu do Intel Grunex Challenge a splnit veškeré podmínky. Rozpis bodovaných online i offline turnajů a první oznámené ceny naleznete na stránkách Grunexu.

MSI Grunex Call of Duty 4 LAN

Letošním prvním offline turnajem ve hře Call of Duty bude MSI Grunex Call of Duty 4 LAN, která se uskuteční již 5.února. Turnaj o šestnácti slotech má opravdu co nabídnout. Kromě prestiže se ti nejlepší mohou těšit na lákavé ceny. Ve hře je totiž přesně deset tisíc korun a věcné ceny, pro příklad TV tunery MSi DigiVOX Slim HD.

Jako na každé offline akci pořádané Grunexem, čeká na hráče malé občerstvení a štáb GrunexTV, který bude monitorovat celý průběh akce. Na turnaj by se dle předpokladů měla sjet téměř kompletní tuzemská špička! Čekají se opravdu napínavé a pro fanouška zajímavé boje, které bude v den turnaje i streamovány a komentovány online! Na poslední velké offline akci, finále turnaje WGT ve hře Call of Duty 4, kralovali překvapivě hráči domácích nEophyte. Uvidíme tedy, zda-li dokáží navázat na svůj poslední velký úspěch a umístit se mezi nejlepšími.

Tento turnaj je zařazen do série Intel Grunex Challenge. Více informací naleznete v oficiálním článku na Grunexu.

Grunex přináší Intel Grunex Challenge
i Zdroj: Hrej.cz
Grunex přináší Intel Grunex Challenge
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama