GOG dočasně rozdává hru, která zaujme hráče Animal Crossingu. Můžete pečovat o ostrov i jeho obyvatele
i Zdroj: Fabien Weibel, Mooneye Studios
Novinka GOG dočasně rozdává hru, která zaujme hráče Animal Crossingu. Můžete pečovat o ostrov i jeho obyvatele

GOG dočasně rozdává hru, která zaujme hráče Animal Crossingu. Můžete pečovat o ostrov i jeho obyvatele

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

21. 1. 2023 08:15

I herní obchod GOG nabízí vedle slev další hru zdarma. V rámci časově omezené akce, která trvá až do 23. ledna v 15:00, lze momentálně získat Haven Park – stylizovanou adventuru, která vás vezme na poklidnou obchůzku ostrova, a to bez boje nebo konfliktu.

Reklama


Jak můžete sami vidět níže, podobně jako jeho největší inspirace Animal Crossing nebo A Short Hike i Haven Park vítá zvířecího protagonistu – přesněji malého ptáčka jménem Flint. Na poli krátkého děje, jež vám podle vývojářů zabere něco v rozmezí 2-4 hodin, se náš kanárek vydává spravovat kempy, o které se kdysi starala jeho babička, a současně pečuje o obyvatele, kteří v nich žijí. Jednotlivé úkoly zahrnují funkce známé z obou uvedených her. Jedná se proto např. o zjištění, jak nejlépe vyhovět tužbám obyvatel, což je udrží šťastné a produktivní, a zároveň (alá A Short Hike) zkoumat ostrov pro objev tajemství a pokladů.

Asi není překvapivé, že vám noví obyvatelé často půjdou na ruku, což znamená, že se příležitostně dočkáte nového úkolu nebo aktivity. Úkoly jsou podle reakcí přitom řádně rozmanité, takže se máte na co těšit. Vedle hry na schovávanou nebo jízdy traktorem zahrnují kupříkladu i sběr materiálů na opravu a rozšiřování kempů (např. dřevo, kovy apod.), stejně jako hledání pokladů pro určité obyvatele.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama