Epic rozdává netradiční adventuru Epistory. Za týden se podíváme na prasečí farmu v Kansasu
i Zdroj: Mischief
Novinka Epic rozdává netradiční adventuru Epistory. Za týden se podíváme na prasečí farmu v Kansasu

Epic rozdává netradiční adventuru Epistory. Za týden se podíváme na prasečí farmu v Kansasu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 1. 2023 08:51

Koncem týdne jsme opět nahlédli do bezplatné nabídky obchodu Epic Games Store. V ní tentokrát najdete pouze jednu hru, jde ale o velmi unikátní záležitost.

Reklama

  • Epistory si můžete vyzvednout do 26. ledna
  • Poté se v nabídce objeví first-person gangsterka Adios

Epistory sleduje náročný proces vyprávění příběhu. Jeho autor nicméně občas postrádá inspiraci, takže by se mu hodila malá výpomoc. Jako mladá dívenka jezdící na přerostlé lišce vstupujete do příběhu jako múza, která pomáhá zaplnit prázdné stránky.

Při hraní si vystačíte pouze s klávesnicí. Adventura prověří vaše reakce, budete muset například rychle najít písmena nad jedovatým pavoukem, aby jej múza zneškodnila dřív, než se do ní zakousne. Krom písmen se objevují také směrové šipky a další symboly. Princip je znázorněn v přiloženém traileru.

Už nyní samozřejmě víme o hře, která Epistory příští týden vystřídá. Jde o Adios, first-person adventuru o chovateli prasat, jenž žije na zaplivané farmě kdesi v Kansasu. A jako přítel zdejší mafie se prostřednictvím prasat stará o mrtvoly, které gangsteři pravidelně dodávají. Jednoho dne vám ale dojde trpělivost, takže se s mafií jednou provždy budete muset vypořádat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama