Goat Simulator 3 připravil aprílový crossover s Osadníky z Katanu. Do hry tak přibyly katanské ovce
i Zdroj: Coffee Stain / Tisková zpráva
Goat Simulator 3 Novinka Goat Simulator 3 připravil aprílový crossover s Osadníky z Katanu. Do hry tak přibyly katanské ovce

Goat Simulator 3 připravil aprílový crossover s Osadníky z Katanu. Do hry tak přibyly katanské ovce

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 4. 2023 09:20

Studia Coffee Stain North a Coffee Stain Publishing v sobotu, tedy prvního dubna, odhalila nový crossover pro svůj bláznivý simulátor Goat Simulator 3. Značka se totiž spojila s populární deskovou hrou Osadníci z Katanu. Do hry tak zamířily ikonické ovce, naopak v digitální verzi deskovky se obchodovalo se simulátorovými kozami.

Reklama

  • V Goat Simulator 3 se objevily ovce z Katanu
  • Úsměvný crossover zároveň jen na sobotu přinesl kozy do digitálních Osadníků z Katanu

Podle humorné tiskové zprávy se ovečky odtoulaly z herních karet Katanu a byly nalezeny v městečku San Angora. Tam zaujaly hlavní roli Goat Simulatoru 3 na všech platformách. Mezitím pak správci San Angora odsouhlasili přesídlení kozy Pilgor do světa Katanu. Koza tak byla dostupná na kartičkách konzolových verzí a počítačové platformy Board Game Arena. To ale platilo jen během soboty, v současnosti se tedy deskovka vrátila do původního stavu.

"Máme obrovskou radost, že se naše milovaná ovečka našla živá a zdravá a že se jí v San Angoře daří skvěle. A zatímco ona podniká své vlněné dobrodružství, my jsme stejně šťastní, že můžeme v Catanu přivítat Pilgora. Žádná koza by nemohla být lepším náhradníkem! Ať si spokojeně řádí na bohatých katanských pastvinách. Vítej ve stádu, Pilgore!" okomentoval crossover Pete Fenlon, generální ředitel vývoje Katanu. 

“Ovce jsou nakonec v podstatě chlupatější kozy, takže víme, že se k nám hodí,” souhlasí s ním kreativní ředitel Coffee Stain North Santiago Ferrero.

Jak dlouho bude ovce součástí Goat Simulator 3 není známo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama