Ghostwire: Tokyo má již oficiálně datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
GhostWire: Tokyo Novinka Ghostwire: Tokyo má již oficiálně datum vydání

Ghostwire: Tokyo má již oficiálně datum vydání

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 2. 2022 22:05

Ghostwire: Tokyo, nejnovější nástupce hororů od Tango Gameworks, se nyní již oficiálně zařazuje do her jarní sezóny. Po nezáměrném prozrazení data vydání prostřednictvím PlayStation Storu, přichází vývojáři s jeho dodatečným potvrzením. Hra skutečně vyjde v březnu.

Reklama

  • Tango Gameworks potvrzuje datum vydání Ghostwire: Tokyo
  • Hra se na PS5 objeví 25. března, PC verze na své potvrzení čeká

Přesné datum vydání konzolové verze Ghostwire: Tokyo odpovídá podle popisu zítřejšího vývojářského streamu 25. březnu. Hra vyjde jako časová exkluzivita pro PlayStation 5, přičemž podle oznámené PC verze je vcelku bezpečné předjímat, že téhož času navštíví i počítače. Potvrzení v tomto směru ovšem stále nepřišlo.

Zítřejší přenos, na jehož podkladě bylo datum potvrzeno, bude zahájen ve 23:00 našeho času, a to na YouTube a Twitchi. Vývojáři si podle svých slov přichystali novou ukázku gameplaye, k níž chtějí krom vlastního komentáře přidat i některé zákulisní informace. Zřejmě je tedy nač se těšit.

Poslední informace, s níž jsme v popisku seznámeni, je vztažena k bonusům za předobjednávku. Hráči, kteří si hru předobjednají v její Deluxe edici, obdrží navrch exkluzivní třídenní náskok na hraní a sadu předmětů, v níž najdou Shinobi Outfit, Kunai Weapon a Streetwear Fashion Pack.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama