Ghost of Yōtei je tady. Pokračování Ghost of Tsushima slibuje nový začátek a hlavní hrdinku
i Zdroj: SuckePunch a Sony
Ghost of Yōtei Novinka Ghost of Yōtei je tady. Pokračování Ghost of Tsushima slibuje nový začátek a hlavní hrdinku

Ghost of Yōtei je tady. Pokračování Ghost of Tsushima slibuje nový začátek a hlavní hrdinku

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Platformy PlayStation PlayStation 5

Studio Sucker Punch oznámilo Ghost of Yōtei, která vyjde příští rok a představí novou hrdinku, příběh a novou oblast Japonska k prozkoumání.

Reklama

  • Ghost of Yōtei bude nový příběhem s hlavní hrdinkou Atsu
  • Hra se odehrává 300 let po událostech Ghost of Tsushima a v dnešní oblasti Hokkaido
  • Na PlayStation 5 dorazí v roce 2025

PlayStation Studios a Sucker Punch Productions oznámily Ghost of Yotei, očekávané pokračování hry Ghost of Tsushima z roku 2020. Ve hře se hráči opět vžijí do sandálů válečníka ve feudálním Japonsku, ale tentokrát to nebude Jin Sakai. Toto „pokračování“ se odehrává 300 let po událostech hry Ghost of Tsushima a sleduje zcela novou hrdinku Atsu, která si nasadí masku ducha v oblasti, jež je nyní známá jako Hokkaido. 

Podle příspěvku na PlayStation Blogu od samotných vývojářů bylo rozhodnutí o změně protagonistů v Ghost of Yōtei způsobeno tím, že tým chtěli vytvořit „něco nového, ale známého“, přičemž středobodem série by měl být Duch, nikoli Jin Sakai nebo ostrov Tsushima. „V Sucker Punch milujeme origin příběhy a chtěli jsme prozkoumat, co by mohl znamenat nový hrdina v masce Ghosta a odhalení nové legendy. To nás přivedlo ke hře Ghost of Yōtei: nový hlavní hrdina, nový příběh, který se bude rozvíjet, a nová oblast Japonska, kterou budeme prozkoumávat.“

Ghost of Yotei se odehrává v „oblasti obklopující horu Yōtei, tyčící se vrchol v srdci Ezo“, což je místo známé v současnosti jako Hokkaido. Tato oblast se v roce 1603 nacházela mimo nadvládu Japonska a byla plná divokých pastvin, zasněžených tunder a hojných nebezpečí. Kromě nových mechanik a změn v hratelnosti přibudou i střelné zbraně, které do Japonska přivezli Portugalci. Ghost of Yotei vyjde na PlayStation 5 někdy v roce 2025. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama