Ghost of Tsushima se prodalo už téměř 10 milionů kusů. Studio zveřejňuje zajímavé statistiky hráčů
i Zdroj: Sucker Punch
Ghost of Tsushima Novinka Ghost of Tsushima se prodalo už téměř 10 milionů kusů. Studio zveřejňuje zajímavé statistiky hráčů

Ghost of Tsushima se prodalo už téměř 10 milionů kusů. Studio zveřejňuje zajímavé statistiky hráčů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 7. 2022 10:20 2

Americké studio Sucker Punch oslavilo počátkem tohoto měsíce již druhý rok od vydání Ghost of Tsushima pro PS4. Samurajské putování Džina Sakaje se podle studia blíží deseti milionům prodejů. Tým tento úspěch doprovází zveřejněním infografiky o vybraných statistikách hráčů.

Reklama

  • Ghost of Tsushima má na kontě 9,73 milionu kusů prodaných kusů
  • Vývojářské studio zveřejňuje zajímavé statistiky hráčů z boje i vedlejších aktivit

Celkové prodeje Ghost of Tsushima se k 3. červenci letošního roku dostaly na hranici 9,73 milionu kusů, a to v kombinaci základní hry i loňského Director’s Cut pro PS4 a PS5. Poslední oficiální data o prodejích pocházely z listopadu 2020 (5 milionů) a ledna 2021 (8 milionů). Hra se také při původním vydání na PS4 stala nejrychleji prodávanou first-party hrou Sony i největším úspěchem studia Sucker Punch.

Na oslavu druhého výročí vydali vývojáři několik zajímavých statistik, které sdíleli již dříve. Jen výběrově můžeme uvést, že za uplynulé roky bylo pohlazeno asi 75 milionů lišek, provedeno více než půl miliardy duelů, proježděno asi 6 437 let na koni a pořízeno těsně pod 80 milionů fotek. Samozřejmě to je spíše rekapitulací minulosti v odrazu současnosti. Co se týče budoucnosti, ve studiu se zřejmě už aktivně pracuje na druhém dílu, jakož i vznikající filmové adaptaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama