George R. R. Martin na svém blogu zmínil Elden Ring. Připomněl, že se na něm podílel jen okrajově
i Zdroj: Hrej.cz
Elden Ring Novinka George R. R. Martin na svém blogu zmínil Elden Ring. Připomněl, že se na něm podílel jen okrajově

George R. R. Martin na svém blogu zmínil Elden Ring. Připomněl, že se na něm podílel jen okrajově

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 12. 2021 15:08

Populární spisovatel George R.R. Martin se na svém oficiálním blogu podělil o střípky informací o své práci na očekávaném RPG Elden Ring, vyvíjeném společností From Software. V příspěvku přiznává, že ho hry moc nezajímají a že se na titulu podílel jen malým nástřelem temného světa, zároveň se ale na Elden Ring těší a považuje ho za neuvěřitelnou záležitost.

Reklama

  • Spisovatel George R. R. Martin na svém blogu zmínil Elden Ring
  • Připomněl, že jen načrtl některé kulisy světa a jeho temné pozadí
  • Od té doby uplynulo “spoustu let”
  • Na hru se ale evidentně těší, i když ho hry moc nezajímají

Opět vzpomíná, že jej před pár lety oslovil Hidetaka Mijazaki a poprosil ho o zpracování historie a univerza, ve kterém se Elden Ring bude odehrávat. V této souvislosti Martin tvrdí, že ho v dnešní době hry moc nezajímají, i když jako mladší geek věnoval hodně času starším titulům jako Railroad Tycoon nebo Master of Orion. Zájem MIjazakiho a dalších tvůrců z From Software ale označil za “nabídku, která byla příliš vzrušující na to, aby ji odmítl”. Také připomněl, že na hře pracoval spíše okrajově, načrtl některé části světa a dodal mu patřičně temný a nehostinný punc.

Pak dodává, že svůj výtvor poslal do Japonska a tím jeho práce na hře končily. Zřejmě se tak mělo stát už před řadou let, Martin se tedy v současnosti na hru těší už jen v roli fanouška fantasy a zkušeného literárního tvůrce, který si možná s Elden Ring najde cestu zpátky k hraní. Přiznává že ví, že je vývoj her ještě náročnější než natáčení filmů, proto je prodleva mezi jeho vstupem a vydáním hry tak dlouhá. Zároveň ale z příspěvku lze vyčíst, že je z Elden Ring nadšený, ostatně ho označuje za neuvěřitelný.

Jestli je to pravda uvidíme už 25. února příštího roku.

George R. R. Martin je známý především knižní ságou Hra o trůny. V současnosti pracuje na zřejmě předposlední knize série, The Winds of Winter. Na knize pracuje už více než deset let. V roce 2020 měl údajně být velmi produktivní, konkrétní datum vydání ale stále nestanovil. Vedle Hry o trůny pracuje i na dalších, menších knižních projektech.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama