Geoff Keighley prozradil, kolik her se ukáže na letošních The Game Awards
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Geoff Keighley prozradil, kolik her se ukáže na letošních The Game Awards

Geoff Keighley prozradil, kolik her se ukáže na letošních The Game Awards

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 11. 2021 11:10

Geoff Keighley se pomalu chystá na předávání herních Oscarů, které se letos uskuteční v Microsoft Theater v Los Angeles, kam se show vrací. A protože se termín akce pomalu blíží, začínají se objevovat první detaily.

Reklama

  • V rámci The Game Awards se ukáže 40 až 50 her
  • Dojde i na oznámení nových titulů
  • Geoff Keighley slibuje next-gen podívanou

Informace přináší článek zveřejněný na stránkách Epic Games. V rámci akce se ukáže 40 až 50 her, z nichž mnohé vyjdou v následujících dvou letech, samozřejmě dojde i na oznámení nových titulů. “Víte, je skvělé mít celebrity, hudbu, ale myslím si, že důležité je soustředit se hlavně na hry,” poznamenal Keighley. “A to zejména letos, kdy se objeví spousta obsahu pro roky 2021 a 2022.” Známý moderátor dodal, že očekává největší lineup světových premiér a oznámení. Právě hry a trailery podle něj ženou celou show kupředu.

Geoff Keighley oznámil termín The Game Awards, herní Oscary letos předá osobně
i Zdroj: Hrej.cz

Geoff Keighley oznámil termín The Game Awards, herní Oscary letos předá osobně

Závěr letošního roku tradičně ozdobí předávání “herních Oscarů”, Geoff Keighley se již začíná chystat na další ročník The…

1. 10. 2021 09:30

Zdá se, že se letošní akce opře o potenciál nových konzolí. “Řekl bych, že pouze kloužeme po povrchu toho, čeho jsou konzole PS5 a Xbox Series X schopny, takže si myslím, že uvidíte pár věcí, které jsou opravdu oslňující,” řekl k chystaným gameplay ukázkám. Ty by podle něj měly připomenout, že to nejlepší teprve přijde.

Co se týče samotného udílení cen, diváci mohou očekávat standardní kategorie. Menší změny se chystají až na příští rok, Keighley by totiž chtěl ocenit také nejlepší adaptaci. Pokud plánujete letošní The Game Awards sledovat, zatrhněte si v kalendáři 9. prosince.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama