The Game Awards hlásí rekordní sledovanost
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Game Awards hlásí rekordní sledovanost

The Game Awards hlásí rekordní sledovanost

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 12. 2020 10:20
Reklama

Herní akce se letos přesunuly na internet. Nejinak tomu bylo v případě The Game Awards. Geoff Keighley se nyní pochlubil zajímavými čísly, které naznačují, že šlo o jednu z nejsledovanějších akcí letošního roku. Keighley tedy překonal například Tokyo Game Show nebo Game Developers Conference.

Oproti loňskému roku došlo k nárůstu sledovanosti o 83 %, show sledovalo 8,3 milionu diváků. Keighley má z čísla samozřejmě velkou radost, dle jeho slov překonává veškerá očekávání. A to byl rád, že se letošní ročník vůbec mohl uskutečnit.

TGA vznikly na základě Video Game Awards, což byla show běžící na televizi Spike TV. Keighley si tehdy sbalil svých pět švestek a rozhodl se osamostatnit. Sehnal si několik sponzorů a v roce 2014 uspořádal první ročník. Obrázek na Twitteru naznačuje, že ušel opravdu dlouhou cestu.

Je samozřejmě otázkou, jak budou herní akce vypadat v příštím roce. Vzhledem k vývoji pandemie koronaviru však zatím nikdo nemá přesnou odpověď. Někteří pořadatelé už nyní počítají s tím, že divákům nabídnou obsah v digitální formě. Jde například o výše zmíněnou Game Developers Conference.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama